2777
2789
عنوان

با انگشت نمایی خودمو بچه هام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 42 پست

ببین دوره زمونه اینجوری شده 

سعی کن با ادمای مثل خودتون رفت و امد کنید...میدونم سخته 

اما منی که ده متر زبون دارم و رُکم و از پس خودم برمیام هم میون مردم انرژی منفی میگیرم میدونی چرا؟ چون خیلی فکر میکنم و ذهنمو درگیر میکنم تو ام احتمالا مثل من ذهنت درگیره و خیلی اهمیت میدی وگرنه از سادگیتون نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری تلقین میکنیببخشید ادم ساده و کم عقل خودش متوجه نیست ساده و کم عقلهوقتی خودت میگی اینجوریم احتما ...

نه واقعا و حقیقتا مشکل داریم و کم عقلیم و دیوانه

پس بچه هاتم شما رو الگو میدنوقتی خودتون همچین فکری دارین طبیعیه نسلتون به این شکل پیش بره پس اعتراضت ...

عزیزم از بین تمام اعضای خانواده ی ۱۰ نفره ام فقط من اینجورم. دست خودم هم نیست واقعا قدرت تشخیص ندارم که چه رفتاری رو کی انجام بدم و چطوری درست و بجا صحبت کنم. از بین تمام نوه ها هم فقط بچه های من اینجورن خیلی شرایط بدی دارم انگار تو جهنم

همسرم واقعا مرد عاقل و فهمیده ای هستش آرزو داشتم منم عاقل بودم و خوشبختی رو بهش هدیه میدادم ولی فقط حال بد و ناراحتی رو بهش دادم برا بچه هامم اصلا مادر خوبی نبودم، آخه گناه من چی بوده که اینجوری خلق شدم؟

عزیزم عذر میخواهم این‌ نوع تربیت شماستخدا که نمیتونه بیاد رو زمین به بچه هات آموزش بدهاگه خودت رفتا ...

عزیزم درست می گید، ولی حقیقتا من خیلی ساده و کم عقلم اصلا نمی دونم چی درسته چی غلط. از خدا دلگیرم که منو اینجور آفریده

عزیزم از بین تمام اعضای خانواده ی ۱۰ نفره ام فقط من اینجورم. دست خودم هم نیست واقعا قدرت تشخیص ندارم ...

خدا تو رو اینجوری خلق نکرده چرا ایرادای خودتو گردن یکی دیگه میندازی؟

من تنها چیزی که توی تاپیک هات فهمیدم اینه که داری از این کلمه به عنوان سپر برای کارات استفاده میکنی

یعنی میگی بی عقلی تا مسئولیت چیزی گردنت نباشه و کسی توقعی ازت نداشته باشه به خصوص خودت

انقدر اینو تکرار کردی که کاربری های اینجا هم تو رو با این عنوان بشناسن

متاسفانه اگه این رفتار تلقینی رو ادامه بدی دچار بچه هاتم میشه

و اگه بچه هات قدرت تشخیص خوبی داشته باشن بخاطر این رفتارت ازت دور میشن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄