2777
2789
عنوان

واقعا دیگه به این نتیجه رسیدم رفتار مهم تر از قیافست

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست
دقیقا همینطوره زیبا ترین دختر دیدم چون زبون نداره تنهاس ولی دختری که حتی یک درصد زیبایی اونو نداره ب ...

من رفتارام ماسته کلاا اصن دست خودم نیست🥲

با یکی اوکی و راحت باشم خیلی خوبم هااا ولی طول میکشه تا به اون حد برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتارام ماسته کلاا اصن دست خودم نیست🥲با یکی اوکی و راحت باشم خیلی خوبم هااا ولی طول میکشه تا به ...

منم همینجوریم ولی مشکل ندارم کلا میخوام دور بمونم از جنس مذکر قصد رابطه و ازدواج ندارم. ولی اگر قصدت رابطه هست باید رو خودت کار کنی 

منم مثل تو ب پسرا رو نمیدم و راضی ام.پسر مگه چی هست ک بخوای باهاش لاس هم بزنی

قبول دارم منم همینم عزیزم ولی وقتی ادم میبینه یکی که ظاهر خیلی معمولی تری داره چقدر پسرام باهاش اوکین

ولی تو رابطه پایداری و فابی نداشتی ناراحت میشه میگه کاش این شکلی نبودم

قبول دارم منم همینم عزیزم ولی وقتی ادم میبینه یکی که ظاهر خیلی معمولی تری داره چقدر پسرام باهاش اوکی ...

ن عزیزدلم این فکرو نکن.اون پسرها بدرد نمیخورن.پسری ک خوب باشه جذب دختری میشه ک لاس نزنه و وفادار باشه

من خودم دیروز از نامزدم جداشدم

خیلی پسر پاکی بود و این چند سال دستمم نمی‌گرفت 

اما مدتی بود ک توجه نداشت بهش گفتم اولویتت نیستم.گفت ک اولویت اولم خانوادم هست

بنظرت کار درستی کردم جداشدم؟

من خودم دیروز از نامزدم جداشدمخیلی پسر پاکی بود و این چند سال دستمم نمی‌گرفت اما مدتی بود ک توجه ندا ...

اره عزیزم خیلی مهمه که طرف ارزش قائل باشه برات و بهت توجه کنه

غیر اون ادم حس بی ارزشی میکنه همش

اره عزیزم خیلی مهمه که طرف ارزش قائل باشه برات و بهت توجه کنهغیر اون ادم حس بی ارزشی میکنه همش

از اول باهم از صفر شروع کردیم خیلی منتظرش موندم ک موفق بشه و الان نصف راه هم رفته.تو این مدت خواستگار پزشک هم داشتم اما بخاطر ایشون رد میکردم خلاصه خیلی بهش وفادار بودم..بعد برگشت بهم گفت ک مگه چیکار کردی برام؟؟