2777
2789
عنوان

با انگشت نمایی خودمو بچه هام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 42 پست
خدا تو رو اینجوری خلق نکرده چرا ایرادای خودتو گردن یکی دیگه میندازی؟من تنها چیزی که توی تاپیک هات فه ...

نه واقعا اینجور نیست 

آرزوی قلبیمه که دانا و عاقل باشم و تازگی ها هم به این نتیجه رسیدم که عقلانیت ذاتیه. تا حالا یه آدم کم عقل ندیدم که عاقل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا اینجور نیست آرزوی قلبیمه که دانا و عاقل باشم و تازگی ها هم به این نتیجه رسیدم که عقلانیت ذا ...

اوکی من نظری ندارم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

وقتی مثال نمیزنی چطورکمکت کنییم؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چ کتاب هایی؟

کتاب های روانشناسی معتبر نه هر کتابی ، بعد سعی کن بیشتر سکوت کنی تا حرف بزنی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

خب شما که مشکلتونو میدونید عزیزم چرا برای حل شدنش تلاش نمیکنید و فقط از مشکلتون ناله میکنید؟

چون هر کاری می کنم که زرنگ باشم ولی بازم موقع عمل همون ساده هستم

چون هر کاری می کنم که زرنگ باشم ولی بازم موقع عمل همون ساده هستم

باید خودتو مجبور کنی

باید بنویسی

چیزی که میخوای رو بنویسی 

چیزی که انجام دادید رو هم بنویسی 

ببینید چقدر با هم فاصله دارن خود الان و خود ایده آلت 

با تاپیک زدن هیچ چیزی حل نمیشه 

صرفا همون خانوم ساده باقی میمونی 

به جای تاپیک زدن بشین و ارزیابی کن خودتو 

شده ساعت ها این کارو انجام بده 

از همسرت بپرس عیب هاتو