2777
2789
عنوان

همونیم ک لبامو ژل زده بودم(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 84 پست
من از دکتر پرسیدم گفت صبر کن چند ماه بگذره حداقل مجدد ژل بزن و بگو حالت فلت باشه تا این مشکل برطرف ب ...

دقیقا

به شدت تزریق ژل اعتیاد اور هست چون مدام فکر میکنی جذب شده  باید بری بزنی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقابه شدت تزریق ژل اعتیاد اور هست چون مدام فکر میکنی جذب شده باید بری بزنی

دقیقا 

ولی من خیلی ژل لب دوست دارم بخاطرش یا جون و دل هزینه میکنم 😬چون واقعا چهره م رو خیلی بهتر میکنه 

من راستش قبل ژل هم لب خودم کمی یه قسمتاییش برجستگی داشت الانم گوشه ی لبم نامتقارنه ولی اینکه خیلی مل ...

من اولین بار زدم بعد دوهفته گوله شد دکترم گفت باید بیای ترمیم با ماساژ حل میشه دیروز رفتم ماساژ داد بعد ژل زد الان آروم رولبم دست میزارم احساس میکنم دوباره داره گوله میشه دارم دیوونه میشم ک نکنه مثل اول گوله شه همه متوجه شن 

چارش چیه؟؟نکنه خوب نشه باید برم آنزیم بزنم؟؟؟ 

من اولین بار زدم بعد دوهفته گوله شد دکترم گفت باید بیای ترمیم با ماساژ حل میشه دیروز رفتم ماساژ داد ...

چجوری ماساژ داد؟

اگه درست ماساژ بده گلوله نباید بشه 

برای من جوری ماساژ میداد که از دردش جیغم درمیومد 

میگفت بخاطر خودته تحمل کن

شما لباتون تا حالا گوله گوله نشده اصلا ؟

نه عزیزم اولش فکر میکنی گوله شده اما چند وقت بعد درست میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقیقا ولی من خیلی ژل لب دوست دارم بخاطرش یا جون و دل هزینه میکنم 😬چون واقعا چهره م رو خیلی بهتر میک ...

آفرین منم چهرم صدو‌هشتاد درجه تغییر کرده قسنکتر شده 

حتی همین تزریق ژل گونه باعث شده بینی ام کلی کوچبکتر به نظر بیاد خلاصه عالیه 

آفرین منم چهرم صدو‌هشتاد درجه تغییر کرده قسنکتر شده حتی همین تزریق ژل گونه باعث شده بینی ام کلی کوچب ...

منم دوست داشتم گونه هم تزریق کنم ولی ترسیدم خوب نشه 

چون صورتم استخونی و کشیده س گفتم یهو میزنه صورتم گرد میشه و بهم نمیاد 

ولی احتمالا امتحان کنم

منم دوست داشتم گونه هم تزریق کنم ولی ترسیدم خوب نشه چون صورتم استخونی و کشیده س گفتم یهو میزنه صورتم ...

شماها کجارو تزریق کردید پس؟

برو بگو مادلینگ صورت میهوام همه نواحی صورت رو که نیاز هست طبق اصول فیست انجام میدن یکم گونه صورت رو خیلی قشنگ و باز میکنه