2777
2789
عنوان

همونیم ک لبامو ژل زده بودم(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 84 پست
ولی زیاد تابلو نیست ورمش اگر بخوابه شاید بهتر شه

اره دکتر بود بزار دوباره دوهفته بگذره ورمش بخوابه الان حساس نباش اگر دوباره ایراد داشت بیا پیشم 

امیدوارم دیگ ایراد نداشته باشه ک بازم برم ترمیم فقط خیلی نگرانم ک مثل دفعه اول گوله شه😑🤦🏻‍♀️

لب پایینیم کمتر از ۲۵صدم ژل داره بیشتر لبای خودمه چون ایراد نداشت لب پایینمو ترمیم نکردم فقط لب بالا ...

خب پس ورمش بخوابه خوب میشه

قشنگه به نظرم ناز شده

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من همیشه شما رو شکل عکس پروفایلتون تصور می‌کردم ولی یکبار که عکس گذاشتین که البته کامل نبود در ...

مرسی عزیزدلم لطف داری💕❤️😍 

جدی کت و دامن فشنگ بود اخه همه گفتن خیلی زشته

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوشگله مبارک باشه، درد زیاد داره؟

فداتشم 

پماد بی حسی میزنه ولی اونقدر تاثیر نداره من آستانه دردم تقریبا بالاس میتونم تحمل کنم بنظر من قابل تحمله یسریا هم میگن خیلی درد داره 

مرسی عزیزدلم لطف داری💕❤️😍 جدی کت و دامن فشنگ بود اخه همه گفتن خیلی زشته

بله واقعا قشنگ بود 

قیمتش هم اونجوری که میگفتن بالا نبود 

مدلش خیلی خاص و فانتزی طور بود در حین سادگی 

رنگش هم خیلی ملیح و قشنگ بود 

در کل من خیلی پسندیدم تعجب میکردم یه عده میگفتن ۶۰۰ می ارزه و از این حرفا 

من یه کت خیلی کوتاه کاملا ساده با پارچه ی لینن ک کاملا چروک میشه خریدم ۲۸۰۰ 

بزارمش اینجا میگن ۳۰۰ تومن می ارزه 

مرسی عزیزدلم لطف داری💕❤️😍 جدی کت و دامن فشنگ بود اخه همه گفتن خیلی زشته

عزیزم  بخاطر اینکه عکس از نمای نزدیک گرفته شده انگار سیبیل دارم😂 و اینکه دور لبم یسری جوش داشت ک تبدیل ب لک شده اینم بی تاثیر نیست🤦🏻‍♀️

عزیزم بخاطر اینکه عکس از نمای نزدیک گرفته شده انگار سیبیل دارم😂 و اینکه دور لبم یسری جوش داشت ک تب ...

عزیزم منم ژل زدم دقیقا به همین بلا گرفتارم که همه میگن عه سیبیلات دراومده 

بخاطر عکس نیست جانم همینجوریه متاسفانه 

بله واقعا قشنگ بود قیمتش هم اونجوری که میگفتن بالا نبود مدلش خیلی خاص و فانتزی طور بود در حین سادگی ...

مرسی عزیزدلم اتفاقا هنوز نپوشیدمش چون شک دارم قشنگ هست یا نه الان گفتی حتما بعد محرم برم جایی میپوشم 

اره واقعا پارچه گرونه اینم خب پارچه زیاد برده خدایی 😍💕❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم منم ژل زدم دقیقا به همین بلا گرفتارم که همه میگن عه سیبیلات دراومده بخاطر عکس نیست جانم همینجو ...

وای دقیقا منم همینم خیلی بدم میاد همسرم گاهی میکه چرا سیبیل داری میکم بابا به خدا سیبیل نیست سایه انداخته پشت لبم

مرسی عزیزدلم اتفاقا هنوز نپوشیدمش چون شک دارم قشنگ هست یا نه الان گفتی حتما بعد محرم برم جایی میپوشم ...

حتما بپوشش 

واقعا شیکه 

کسی هم از قیمتا خبر داشته باشه متوجه میشه قیمتش بالاست 

به سلامتی و دلخوشی بپوشی انشالله ❤️

عزیزم بخاطر اینکه عکس از نمای نزدیک گرفته شده انگار سیبیل دارم😂 و اینکه دور لبم یسری جوش داشت ک تب ...

نه عزیزم خودمم ژل زدم همین طور هست 

وای دقیقا منم همینم خیلی بدم میاد همسرم گاهی میکه چرا سیبیل داری میکم بابا به خدا سیبیل نیست سایه ان ...

من از دکتر پرسیدم گفت صبر کن چند ماه بگذره حداقل مجدد ژل بزن و بگو حالت فلت باشه تا این مشکل برطرف بشه 

متاسفانه ژل زدی دیگه باید تا آخر بری توقف نداره😆

حتما بپوشش واقعا شیکه کسی هم از قیمتا خبر داشته باشه متوجه میشه قیمتش بالاست به سلامتی و دلخوشی بپوش ...

مرسی عزیزدلم 💕❤️😘