2777
2789
عنوان

ازدواج زن ایرانی با اتباع افغانی

948 بازدید | 33 پست

سلام عزیزانم روزتون بخیر باشه😍

دوستان ما یه همسایه داریم که خودشون ایرانی هستن و همسرشون افغان هستن و چندین سال پیش  .. کارت سبز گرفتن  اما پنج سالی میشه که تمدید شون نکردن ...

خلاصه که الان طرح خروج افغانستانی ها از کشور شروع شده  و این همسایه محترم خیلبی نگران هستن که مبادا همسرشون رو بیرون کنه البته اینا رو از قانون چندتا برگه گرفتن که مثلاً فاطمه  با محمد .. که تابعیت افغان هستن زن و شوهرن ... و اینا...... خلاصه  که من نگرانی شون رو دیدم گفتم بیام ازتون بپرسم که ایا شوهر ایشون میتونن بمونن تو کشور یا بیرون شون می کنه ... 

لطفاااا توهین نکنید و اگه میدونید جواب بدین

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه باید برن،واسه چی تن به این ازدواج داده

واقعاا باید برن؟

رنو شوهر یا شوهر 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
فکر کنم اگر فرزند داشته باشن می‌تونن ایران بمونن

ندارن

باید برن،غیرقانونی حساب میشن

کارت سبز که دارن 

و اینکه از دادگاه هم نامه دارن 

اتفاقا منم چند روزه یاد دوستم افتادم اونم با ی پسر افغانی ازدواج کرده بود. کاش ازش خبر داشتم ببینم چ ...

هییی بیچاره رو 

چراااا خبرشو نمی گیری