2777
2789
عنوان

ازدواج زن ایرانی با اتباع افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 33 پست
باید بره دیگه زنشم ببره که انقده علاقه داره به افغان ها!

عزیزم اونام ادمن 

و اینکه اینا عاشق شدن و شوهرش خیلبی آدم محترمی هستند

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
کارت سبز که دارن و اینکه از دادگاه هم نامه دارن

همسایتون چجوری راضی شده با یه افغانی!!!!!

تمدید نکردن باید برن،تمدید نشه یعنی غیرقانونی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هییی بیچاره رو چراااا خبرشو نمی گیری

شمارشو ندارم باید اتفاقی ببینمش وگرنه نمیتونم ازش خبردار بشم. همش فکر میکنم تکلیف بچش چی میشه... همون اول هم همه سرزنشش کردن که چرا زن افغانی شده. به نظرم زندگی براشون خیلی سخت تر میشه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درخواست تابعیت باید بدن احتمالا دیگه

چطور میشه بیشتز کمک کنید

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یا خدا کل سایت وکیل مهاجرتی شدن😂

از نظر قوانین مهاجرتی اگر ازدواج ثبت قانونی شده باشه  میتونن بمونن

و اگر فرزند داشته باشن فرزندشون جنون مادر ایرانی داره حتماً میتونه بمونه 

شمارشو ندارم باید اتفاقی ببینمش وگرنه نمیتونم ازش خبردار بشم. همش فکر میکنم تکلیف بچش چی میشه... همو ...

بله واقعا سخته

عزیزم اونام ادمن و اینکه اینا عاشق شدن و شوهرش خیلبی آدم محترمی هستند

نگفتم که آدم نیستن،میگم برن کشور خودشونو آباد کنن ببینیم بهشون اجازه تجاوز و دزدی و فحاشی و نمک خوردن و نمکدون شکوندن و میدن یا جوری دیگه برخورد میکنن

خوشحالمممم شکرت خدا😁🤗😍

یا خدا کل سایت وکیل مهاجرتی شدن😂از نظر قوانین مهاجرتی اگر ازدواج ثبت قانونی شده باشه میتونن بمونن ...

خب اینا رفتن از دادگاه نامه اینا گرفتند یعنی قانونی نیس ازدواج شون

طبق قانون، اگر یک مرد ایرانی با زن غیر ایرانی ازدواج کنه، همسر و بچه ها تابعیت ایرانی می گیرند خود به خود

ولی بر عکس اگه خانم ایرانی با آقای غیر ایرانی ازدواج کنه، نه همسر و نه بچه ها تابعیت ایرانی نمی گیرند. 

بعدها قرار بود که این قانون را تغییر بدن برای خانم های ایرانی که همسر غیر ایرانی دارند. ولی نمی دونم به کجا رسید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
طبق قانون، اگر یک مرد ایرانی با زن غیر ایرانی ازدواج کنه، همسر و بچه ها تابعیت ایرانی می گیرند خود ب ...

خبر ها کجا اعلام میشه ؟؟

کانال خبری چیزی داره

یا خدا کل سایت وکیل مهاجرتی شدن😂از نظر قوانین مهاجرتی اگر ازدواج ثبت قانونی شده باشه میتونن بمونن ...

جالب تر که همه هم دوست و همسایه افغان دارن امداد رسانی برای اون ها میکنند 

مثلا ما هم نمی‌دونیم داستان  واسه خودشون هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب اینا رفتن از دادگاه نامه اینا گرفتند یعنی قانونی نیس ازدواج شون

خب اگر قانونی نیست توی این شرایط بعید میدونم راه حل منطقی پیدا بشه مخصوصاً اگر ویزا رو تمدید نکردن

چرا قانونی ازدواج نکردن؟

جالب تر که همه هم دوست و همسایه افغان دارن امداد رسانی برای اون ها میکنند مثلا ما هم نمی‌دونیم داستا ...

اصلاً نمی‌دونم برای چی با افغان‌ها ازدواج می‌کنن؟

تا قبل نی‌نی‌سایت فکر نمی‌کردم ایرانی و افغانی ازدواج کنن