2777
2789

بامن تموم کرد 

چون به قول خودش بهش گیر میدادم اینم چک داشت حوصله نداشت 

الان چطوریه برای این چک نداره؟برای این درگیری نداره؟

جالبه اولا اون منو دوس داشت اخرش برعکس شد

بچه تورو به این شبای عزیز دعا کنید یادم بره فراموشش کنم خیلی حالم بده 

یه راه حلی بهم بدین یادم بره😔

این دیگه راه حل میخواد؟؟همین برات بایدکافی باشه که چقدربی اهمیت بودی براش سریع رفته بایکی دیگه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم رابطه ت تموم شده بوده. قرار نیست نه تو نه اون تا ابددددد با هیچ بشری وارد رابطه نشید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

این قلب خر من نمیفهمه

عزیزم هیچ وقت این رابطه های بی سروپا پنداشته باش همش باتلاقه،کسی بخوادت میادخواستگاری،توارزشت بالاست

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

به این فکر اون الان بایکی دیگست همین باعث میشه ازفکرش بیای بیرون