2777
2789
عنوان

کاربری که تهمت میزنه

792 بازدید | 53 پست

دیشب من دیدم تو تاپیک کاربر۰۰۱۰ یه کاربر به من گفته که کاربری نیوشا هم برای من هستش و من تاپیک های استارتر رو بهم میریزیم.حالا نی نی یار عزیز من شمارو تو دوتا تاپیک ایشون تگ کردم اینا از ترسشون تاپیکارو قفل کردن.الان این خانمی که تهمت زده خیلی واضح و پرو داره آبروی مارو توی سایت میبره.حالا منو کاربر نیوشا درخواست داریم که هرچه زودتر به این موضوع رسیدگی کنید و چک کنید که ما دوتا کاربر نیستیم.اصلا روی چه حسابی همچنین تهمتی زدند نمیدونم واقعا.از دیشب هرچی تگ کردیم نیومدید.من تاپیک رو باز میزارم این کاربر هارو تگ میکنم و منتظرم شما بیاد رسیدگی کنید.چون میخوایم بعد اینکه شما ثابت کردید خودمون قانونی پیگیری کنیم.

از دوستان عزیز خواهش میکنم کامنتی نزارید تا نی نی یار بیاد خودش کامنت بزاره.

@niniyar‍ 

@جهندمییی‍  (کاربری که تهمت زده)

@niushaaaaaaa‍ (کاربری که میگن برای منه)

@۰۰۱۰‍ (کاربری که توی تاپیک یکی به آخرش به ما تهمت زده شده)

من بازم درخواست دارم که همین حالا این قضیه رو روشن کنید

کردستان✌🏼🕊️

نی نی یار قفل کرد 

نیوشارو تگ کن با موافقت هم دیگه شکایت کنید 

شایدم دوتا گوشی داری ما از کجا بدونیم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

تو تاپیک اخر همین کاربر( جهندمی )هم برید نگاه کنید ببینید که چقدر اصرار داره ما یه کاربری داریم و ایشون به حالت مسخره ای با من صحبت کردند.ادعاشون اصلا منطقی و دقیق هم نیستش فقط بچه بازیه و داره ما دونفر رو خراب میکنه.

@niniyar‍ 

کردستان✌🏼🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمن از یه مکان بوده یا نه

😁هنوزم اصرار داره یکی نیست بعد همه جا میاد با اون یه کاربری خودشو تایید میکنه 

کلا اصرار داره خودشو از همه نظر پولدار تر به حق تر نشون بده 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

😁هنوزم اصرار داره یکی نیست بعد همه جا میاد با اون یه کاربری خودشو تایید میکنه کلا اصرار داره خودشو ...

یکی هم نیستیم تو میدونی یا من؟؟چقدر پرویی تو خدایا

من؟؟😐😐😐من کی همچین حرکتی زدم؟؟؟نکنه اون کاربر که منو نیوشا تو تاپیکش حرف زدیم کاربری خودت باشه اصلا که انقد ازش دفاع میکنی و دروغ میگی بخاطرش

@niniyar‍  تروخدا رسیدگی کنید دیگه ایشون رفته رفته تهمت زدناش زیاد تر میشه چه وضعشه

کردستان✌🏼🕊️

یکی هم نیستیم تو میدونی یا من؟؟چقدر پرویی تو خدایامن؟؟😐😐😐من کی همچین حرکتی زدم؟؟؟نکنه اون کاربر ک ...

یادت رفته تو تایپک‌۰۰۱۰ چقدر بهش توهین کردی 

حالا یکی اومده بهت میگه چرا ناراحت شدی 

فکز کردی دنیا الکیه توهین کنی به بقیه ناراحتشون کنی جواب پس ندی 

بعد خودت روت هست بری توی صورت جلسه دادگاه بنویسی این خانوم توی نینی سایت ب من تهمت زده ک دوتا اکانت ...

😂🤣دوتا اکانت من یکی نیست تهمت به من زده اند آقای قاضی 😂😭😭😭

بعد خودت روت هست بری توی صورت جلسه دادگاه بنویسی این خانوم توی نینی سایت ب من تهمت زده ک دوتا اکانت ...

من گفتم کامنت نزارید.

بله تهمت درفضای مجازی به من زده شده نمیتونم ساکت بشینم یکی پرو پرو بیاد دروغ کنه و رو دروغاش پافشاری کنه.این کاربر نامحترم رسما ابروی منو برده

کردستان✌🏼🕊️

یادت رفته تو تایپک‌۰۰۱۰ چقدر بهش توهین کردی حالا یکی اومده بهت میگه چرا ناراحت شدی فکز کردی دنیا الک ...

به تو چه خب؟؟خواهرشی مادرشی فضولشی چیه توئه

عه حالمو بهم میزنی کامنت نزار دیگه تاپیکو قفل نکردم تا نی نی یار بیاد حرف بزنه نه تو

کردستان✌🏼🕊️