2777
2789
عنوان

فشار خانواده زندگیمو داغون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 68 پست
اره مال من میگن برو با شوهرت فقط کلفت باش و برده درس پ و همه چیز رو هم بریز دور

من دنبال کارای مهاجرتمم اما هر کار میکنم نمیشه سفارت وقت نمیده به خاطر این شرایط یا ایمیل جواب نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال کارای مهاجرتمم اما هر کار میکنم نمیشه سفارت وقت نمیده به خاطر این شرایط یا ایمیل جواب نمیدن

من دارم کار می‌کنم که پول و رزومه ام رو خوب کنم اختراعات خودم رو ثبت کنم ویزای گلوبال تلنت بگیرم  البته مهارت های زیادی باید روزمه کنم تلاش زیادی می‌خواد 

من دارم کار می‌کنم که پول و رزومه ام رو خوب کنم اختراعات خودم رو ثبت کنم ویزای گلوبال تلنت بگیرم  البته مهارت های زیادی باید روزمه کنم تلاش زیادی می‌خواد و پول زیادی باید داشته باشم ..

نفهمیدم یعنی طلاق نمی خوای فقط چون شهرتون امکانات نداره موندی خونه پدرت

آره من دوست دارم طلاق بگیرم اما استقلال مالی میخوام یا اگه طلاق نگیرم که همسرم بیاد شهر خودم که نمیاد مشکل مالی هم نداره لجباز و بچه ننه 

نه به اون نه ...اذیتش نمی‌کنه فقط منو

خدا خودش نگه دارش باشه راستش من فقط غصه ی بچه هارو می خورم تو این جور موارد ،چون زن و مرد خودشون انتخاب کردن این زندگی رو، ولی بچه مجبور به این زندگی هست

نفهمیدم یعنی طلاق نمی خوای فقط چون شهرتون امکانات نداره موندی خونه پدرت

نه بخاطر امکانات نیست ما به مشکل خوردیم اگه خیانت کرده بود بهتر از این مشکل بود بخاطر همین قهرم 

خدا خودش نگه دارش باشه راستش من فقط غصه ی بچه هارو می خورم تو این جور موارد ،چون زن و مرد خودشون انت ...

آره من خودم یچه طلاقم مشکلی پیش نمیاد اگه  پول داشته باشم سختیش یکسال 

آره من دوست دارم طلاق بگیرم اما استقلال مالی میخوام یا اگه طلاق نگیرم که همسرم بیاد شهر خودم که نمیا ...

موفق باشی ولی اگر جدی هستی بمون خونه پدرت چون اگر مجبور به برگشت بشی زبون شوهرت بیشتر دراز میشه لرات

موفق باشی ولی اگر جدی هستی بمون خونه پدرت چون اگر مجبور به برگشت بشی زبون شوهرت بیشتر دراز میشه لرات

آره جدی هستم .. ممنونم عزیزم باید از فردا برم پارک محله درس بخونم