2777
2789
عنوان

فشار خانواده زندگیمو داغون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 68 پست
آره تا یکسال آینده میارمش ..نه زیاد طول نمی‌کشه من یه جورایی نخبه هستم توی یادگیری اما همیشه له شدم ...

به امید خدا کارهات درست میشه عزیزم فقط باید به تلاشت ادامه بدی‌ حتماااا آینده درخشانی خواهی داشت💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون پول و تحصیلات تو 18سالگی ،کجا راه میدم آخه باید یه کارایی و منفعتی برای خارجی ها داشته باشن،انگ ...

نمیدونم والا 

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

میشه اطلاعاتت خیلی ناقصه درباره همه چی نظر میدی حداقل برو یکم تحقیق کن بعد دهنتو باز کن همه جا نظر ب ...

سوال کردم آیا میشه ؟ من که نگفتم اطلاعاتم زیاد من فقد پرسیدم اگه میشه یک راهیم جلو ما بزارین چه دانشگاهای مهاجرت بدرد میخوره؟ 

من والا چیزی نمیدونم پرسیدم 

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

سوال کردم آیا میشه ؟ من که نگفتم اطلاعاتم زیاد من فقد پرسیدم اگه میشه یک راهیم جلو ما بزارین چه دانش ...

خب برو روی حوزه کامپیوتری هر چیزی میتونی یاد بگیر یه امتتیاز