2777
2789
عنوان

فشار خانواده زندگیمو داغون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 68 پست
فراموشش نکردم میخوام پول جمع کنم برای مهاجرت و طلاق و جدایی و اونم ببرم اما الان مانع درس و کار منه ...

خب ایناکه ممکنه خیلی طول بکشه،اگه رفتار همسرت بابچه خوب نیست هرجوری شده بیارش پیش خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیحا اینه برم راهبه بشم یه کشور دیگه اما ازدواج نکنممیتونستی بورسیه بشی الان بورسیه کره جنوبی ژ ...

من مهارت های زیادی دارم دارم روزمه سازی می‌کنم اما واقعا سخته وقتی فشار خانواده روت باشه 

خب ایناکه ممکنه خیلی طول بکشه،اگه رفتار همسرت بابچه خوب نیست هرجوری شده بیارش پیش خودت

آره تا یکسال آینده میارمش ..نه زیاد طول نمی‌کشه من یه جورایی نخبه هستم توی یادگیری اما همیشه له شدم ...الان دارم سریع پیش میرم برای استقلال 

من مهارت های زیادی دارم دارم روزمه سازی می‌کنم اما واقعا سخته وقتی فشار خانواده روت باشه

منم فشار خانواده رومه اما بکشنم ازواج نمی‌کنم انقدر داغونم که غذا و آب رو میذارم توی اتاق در رو قفل میکنم اما هیچ وقت ازدواج نمیکنم

مجبور نیستی ۱۷ سالگی ازدواج کنی حتی اگر زورت هم کرده بودن با یه فامیل خیلی دور در میون میذاشتی با می ...

به فامیل هیچکدوم اهمیت ندادن و خب راستش فکر میکردم ازدواج بهتره ..

منم فشار خانواده رومه اما بکشنم ازواج نمی‌کنم انقدر داغونم که غذا و آب رو میذارم توی اتاق در رو قفل ...

کار خوبی میکنی ... خانواده مفت نمی ارزه اگه سمی باشه من فقط پسرمو دارم همین 

آره تا یکسال آینده میارمش ..نه زیاد طول نمی‌کشه من یه جورایی نخبه هستم توی یادگیری اما همیشه له شدم ...

خداروشکرگلم،انشالله به جاهای خوب میرسی و کناربچت زندگی جدیدیو شروع میکنی،همینکه اولویتت بچته یعنی ادم فهمیده ای هستی

خداروشکرگلم،انشالله به جاهای خوب میرسی و کناربچت زندگی جدیدیو شروع میکنی،همینکه اولویتت بچته یعنی اد ...

آره میخوام پول جمع کنم بعدش ببرمش با خودم ...اما فعلاً دروغ نمی‌گم هر جا میرم استخدام  میگن زنگ میزنیم به پنجاه تومن هم محتاجم ... آره خیلی دوران سختی البته میدونم می‌گذره اما این که خونه نداشته باشی دزس بخونی خیلی سخته