2777
2789
عنوان

پسر خالم پیم داده

218 بازدید | 21 پست

اصلا باهاش هم کلام نشدم خیلی کم به ندرت فقط یه سلام 

خیلی کم هم میبینمش ‌‌. شاید در سال دوبار 

دیشب پیام داد اسمم و صدا زد میگه کجایی و خیلی خود مونی راحت حرف میزنه انگار مثلا همیشه باهاش حرف زدم.

زشت نیست جوابش ندم؟ آخه بابام روی این موضوعات حساسه اگر بفهمه که پیم داده دیگه بد میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنو شروع نشده وارد فازش نشو

با فامیل دوری کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

شر نکن جوابشو نده قشنگم یا پیم بده بله کار مهمی داری 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

از همین اول به بابات یا مادرت بگو، تا بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد، بگو چجوری جواب بدم، اتفاقا باعث میشه بابات بهت بیشتر اعتماد کنه

راستی خودت چی فکر میکنی، بنظرت پسرخالت منظوری داره

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

منم موضوع مشابه تورو دارم ،ذفیقا مامانم هم حساسه منم با پسر خالم خودمونی نیستم نمیبینمش

ولی جوابش رو نمیدم اصلا ، ماهی یک بار دیگه حتما تو پیام رسان های مختلف پیام میده ولی من سین نمی‌زنم 

بنظرم نکن شر میشه