2777
2789

تو این ایام ، باشگاهتون اهنگ میذاره؟

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

میذاره بله

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه باشگاه مال یه خانومه خودش هم مربیه هم مالک 

و بشدت مذهبی 

خونه خودش کنار باشگاهه همیشه نذری و مراسم داره

ولی خب آهنگ میذارن توی باشگاه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تازه باشگاه مال یه خانومه خودش هم مربیه هم مالک و بشدت مذهبی خونه خودش کنار باشگاهه همیشه نذری و مرا ...

منم خیلی چاق دارم میشم 

میخواستم برم ، ولی واسم سنگین میاد و عذاب وجدان میگیرم 😮‍💨

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

منم خیلی چاق دارم میشم میخواستم برم ، ولی واسم سنگین میاد و عذاب وجدان میگیرم 😮‍💨

ایرپاد بذار تو مداحی گوش کن😅

منم خیلی چاق دارم میشم میخواستم برم ، ولی واسم سنگین میاد و عذاب وجدان میگیرم 😮‍💨

منم میخوام بعد محرم برم

از طرفی هم میگم تا چهلم صبر کنم بعدش برم

البته خیلی از باشگاه ها مداحی های تند میزارن

مال ما که اینجوری بود

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ایرپاد بذار تو مداحی گوش کن😅

🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم میخوام بعد محرم برماز طرفی هم میگم تا چهلم صبر کنم بعدش برمالبته خیلی از باشگاه ها مداحی های تند ...

برگام 😐😂😂😂مداحی تند؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀