2777
2789
عنوان

کسایی که باشگاه بدنسازی میرید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بعد محرم برماز طرفی هم میگم تا چهلم صبر کنم بعدش برمالبته خیلی از باشگاه ها مداحی های تند ...

منم مجبورم برم ، قراره تست ورزشی بدم واسه ی کاری 

ولی این مداحی تند هم عجیبه ها 😂 چه کارا که نمیکنن:\

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

ارهببین چیزی نمیخونهیه صدای دوبس دوبس سینه زدنه

🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فهمیدمببین ملت میرن باشگاه که یه ساعت شاد باشن و روانشون سرجاش بیاد اگه قرار باشه بخاطر ایام های خاص ...

نمیدونم 🚶

هرکسی یه اعتقاداتی داره ، منم احترام میذارم ✨

خودم صبر میکنم چند روز بعد عاشورا و تاسوعا میرم♥️

تو این وضعیت کشور  شما می‌رید باشگاه؟؟

من دو تا بچه کوچیک دارم اصلا میترسم ازم دور بشن 

موندم چیکار کنم 

یه مدت زد به سرم تو خونه ورزش کنم تا جو آروم بشه بعد دوباره برم باشگاه 

ولی خب بازم دو دلم

تو این وضعیت کشور شما می‌رید باشگاه؟؟من دو تا بچه کوچیک دارم اصلا میترسم ازم دور بشن موندم چیکار کن ...

کدوم وضعیت 

همچنین شلوغش میکنیدا 

از نظر من اگه خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

چون جنگ ممکنه خدایی نکرده احتمال داره بشه نباید زندگی کنیم

مگه دنیا بر پایه احتمالات نیس ، پس سر اون نباید زندگی کرد؟

البته من چون مجردم ، شاید حس مادری شما رو خیلی خوب درک نکنم و به شما حق میدم

ولی خب مرگ ما دست خداس نه بشر ، خودش حواسش بهمون هس

شما هم انقد استرس نکشید هم برای خودتون هم خانواده خوب نیست 🎈♥️😘

منم مجبورم برم ، قراره تست ورزشی بدم واسه ی کاری ولی این مداحی تند هم عجیبه ها 😂 چه کارا که نمیکنن: ...

مداحی نیستن که، آدم بیشتر رقصش میگیره. به قول یه آخوندی میگفت شما عزیزتون فوت بشه از این مداحی ها میزارین؟

بخدا از وسط خیابون رد میشیم، ماشاالله هرکی از ننه اش قهر کرده اومده دکه زده، هر ۲۰ قدم یه دکه هست، صداها بلند و درهم. آدم قِرِش میاد، جو شاد شده جای غمگین.

باشگاه ما هم آهنگ مناسب ورزش میزاره، هم شاد رادیو جوان دهه ۷۰-۶۰. جالب که روز تاسوعا و عاشورا هم بازه. من که میرم باشگاه، خونه نمیمونم 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.