2777
2789

می‌دونه من دوست دارم بعد اینهمه سال زندگی مشترک

نه کیکی نه کادویی هیچی😔😔دارم از بغض خفه میشم اما پیش بچه هام نمیتونم گریه کنم 

من برای همه تمام تلاشمو میکنم چون دوست دارم خوشحال شن

بخدا اصلا هیچوقت انتظار بیجا نداشتم از همسرم .بچه هارو بزرگ میکنم خونه تمیز .همه چیز تکمیل تکمیل 

انتظار دارم روز تولدم اندازه یک چیز صد هزار تومنی حتی برام ارزش قایل بشه 

ی اسپری بدن صد تومنی همین😔

وضع مالیشم خوبه .

همیشه منتظرم روز تولدم خوشحال شم و همیشه غمگینترینم😔😔

تا شب صبر کن شاید کاری کرد

تولدت مبارك عزیزم🫂❤️

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت یک کیک بپز و غذا بپز و کلا به خودت حال بده ،( می‌دونم جای اونی که شوهر انجام بده نمیشه اما ..)  دیگه دندونو از شوهر بکن !  با این کار بچه هات یاد میگیرن و بزرگتر بشن مثل باباشون بی حس و خیال نمی مونن! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عب نداره منم تولدم آورد ۵۰۰ تومن داد گفت خودت هر چیی میخوای بگیر بی ذوق بی ذوق ۰در صورتی که من هر سال تولد میگرفتم مفصل امسال نمیخوام کاری کنم .تولدتونم مبارک عزیزم .بنظرم بهش یاد بده خودت کیک بخر میز بچین ذوق کن یاد بگیره

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

تا فردا صبر کن اگه چیزی نخرید به روش بیار بگو خیلی ناراحت شدم باید خواسته هاتو بیان کنی تا دفعه دیگه برات ارزش قایل شه اگه نه دوروز دیگه پولاش برا یکی دیگه خرج می کنه خدای نکرده