2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج میکنید یا نه

1424 بازدید | 101 پست

بچه ها ۲۰ سالمه خواستگارم ۲۳

اخلاقش خوبه، منو دوست داره، ایمانشم بهم میخوره و بچه سالمیه، خانواده‌شم اصلا اذیت کن نیستن. فامیلیم میشناسم.

فقط قیافش خوب و جالب نیست و یکم ریزجثه ست. از لحاظ مالی هم یه ساله سرکار میره و ماهی ۳۰ اینا درامدشه تو تهران. دیگه هیچی نداره و قراره جمع کنه ماشین بخره و خونه هم اجاره با کمک پدرش.
چیکار کنم ؟ ازدواج کنم ؟

خواهشاً به سن ربط ندید که سنت کمه و..
نمی‌خوام همینطور دونه دونه رد کنم.متأهلا نظر بدن اگه میشه.
چون اخلاقش خوبه(من لجباز و مغرورم و اون نیست) و ایمان و پسر خوب و خانواده خوب می‌خوام بهش فکر کنم. شخصیت هامون هم سازگاره.
قیافه عادی میشه؟

پوستش سفیده ولی کم موعه یعنی ابروهاش خیلی کمه و ریشش و اینا ارثیه.صورتشم یه کم جوش داره بدنشم اصلا مو نداره هیکلش هم استخوان بندیش ریزه و بالاتنه ش مشکلی نداره ولی پاهاش یکم کوتاهه و خیلی لاغره. قدش هم متوسط ۱۷۵ اینا. خودم قدم۱۵۵

کلا جزو اوناییه که دل دختری رو نمیبره ولی خب اول میگم بهتر کسی باهاش نمیره ، بعد هم میگم تو خیابون این همه مرد قد کوتاه و چاق و لاغر و قیافه پایین چجوری زناشون ازدواج کردن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هم گفتی متاهلا نظر بدن هم گفتی بحث سن رو بیان نکنیم خوب مستقیم بگو نظر ندیم دیگه:)

من یک سال ازت بزرگترم و اگر من بودم قبول نمیکردم

انشااله سایر دوستان بتونن بهتر راهنماییتون کنن

چی بگم والا اگه قیافش خیلی بد نیس خوبه لاغریش بعدا بفرستش باشگاه درست میشه کم کم، فقط اگه ذاتش خراب باشه هیچوقت درست نمیشه و اینکه خونه و ماشین داشته باشه هم مهمه اگه بازم خواستگار داری صبر کن هنوز سنت کمه ممکنه کیس های بهتری برات بیاد

قیافه برامن هیچ وقت عادی نمیشه

ازدواج کردید؟

متأسفانه دنیای واقعی اینقدر فانتزی و جالب نیست که من همه چی رو با هم بخوام. بالاخره باید از یه چیزا کوتاه بیام. من خیلی رو اخلاق حساسم آدمی بداخلاق باشه ازش متنفر میشم.

این لجباز نیست ، خسیس نیست ، بددل نیست ، استقلال میده به آدم ، شکاک و دروغگو و هفت خط هم نیست و ساده ست، خیلی هم حامیه

ولی خب چهره ش.

اگه ظاهرش در حدیه که نمیتونی حتی تصور کنی که دستش رو بگیری و کشش ج ن سی نداری بهش بنظرم بیشتر فکر کن 

خودت ظاهرت چطوره؟

شرایط و موقعیت خودت و خانوادت چطوره؟

بنظرم وقت داری برای ازدواج هنوز البته اگر خودت برنامه داری برای آینده ات 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یکی از دوستای من با پسر مورد علاقش ازدواج کرد،پسر خیلی خوش هیکل و خوشگل بود،چشم همه دخترا دنبال اون پسره بود.دوستمم از قیافه چیزی کم نداشت خیلی خوشگل بود.بعد ازدواجشون پسره با یه زن ۵۰ساله به دوست مثل ماهم خیانت کرد الانم دارن جدا میشن.قیافه خیلی ملاکت نباشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐