2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج میکنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 101 پست

اسی بگو ببینم 

با مردی که قدش بلنده.هیکلش چهار شونه است.پول داره.خونه داره .ماشین داره.خدا هم خیلی خیلی این پسر رو دوست داره.هواش رو همه جوره دارع.با همه اخلاقش خوبه .دست ودلبازه با همه.

اما باخانوادش .لجبازه.عصبیه.کلا گیره .حساس .همش میگه اینو نپوش .اونو نپوش.سر پوشش گیر میداد .خاضر بودی باهاش ازدواج کنی؟

والا من عین شماها کشته مرده بچه زاییدن نیستم اونی که ماشین جوجه کشی هس امثال توهه پس بهتره مراقب باش ...

اتفاقا...

اونی که کشته مرده بچه زاییدن بودن پدر مادر تو بودن 

که همچین گاوی رو پس انداختن 🤲

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بگو ببینم با مردی که قدش بلنده.هیکلش چهار شونه است.پول داره.خونه داره .ماشین داره.خدا هم خیلی خی ...

نه

چون برا تو اونطوریه

اخلاق اصلیش همونه که با خانوادش

فک کنم ظاهرش رونپسندیدی ببین گلم چهره فقط یه ماه اول مهم بعدابرات عادی میشه مهم اخلاق باورکن اخلاق که قیافه زشت روهم زیباادم میبینه وقتی کسی عاشقانه دوست داشته باشه چهره اشم برات جذاب میشه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اخلاقای خوبش چیه؟من دنبال یه ادمی با شرایط شما بودم نظر بده.میشه بهم بگید درست ترین تصمیم برای من چی ...

مثلا دست و دلبازه، بعد دعوا معذرت خواهی میکنه و کاری میکنه من خوشحال بشم، گیر نمیده مث یه سری مردا ک نمیذارن زنشون جایی بره

نمیدونم واقعا بستگی به معیارهات داره من پول و قیافه واسم مهمه اخلاق هم خیلی مهمه، الان این پسر ک خونه و ماشین نداره معلوم نیس کی بتونه بخره شاید حالا حالاها مجبور باشی اجاره نشین باشی تو این دوره زمونه خونه خریدن سخته با یه پسری ک خونه و ماشین داشته باشه بهتره ازدواج کنی حالا لاغریش خیلی مهم نیس بعد از ازدواج چاق میشه

الان از بقیه چیزاش راضی هستید؟وقتی میگید چهره ش خوب نبود یعنی چه شکلی بود توصیفش میکنید ؟وقتی محبت و ...

وقتی خوش اخلاق میشه تحملش کرد 

مشکل اینجاست اخلاق هم نداره. 😅

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی