2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج میکنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 101 پست
ازدواج کردید؟متأسفانه دنیای واقعی اینقدر فانتزی و جالب نیست که من همه چی رو با هم بخوام. بالاخره بای ...

میگم ک هرکس یه عقایدی داره من بشخصه نمیتونم کنار بیام با قیافه و خیلی برام مهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنش مو نداره عجیبه 

ممکنه ضعیف باشه از لحاظ بچه دار شدن 

اگر جدی شد لطفاً به دکتر مراجعه بده

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

اخلاق از قیاقه مهم تره

اخلاق از پول مهم تره

قیافه هم عادی میشه قطعا ولی باید تا حدی به دلت نشسته باشه.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

نه لزوما ممکنه عادی بشه ممکنه هم نشه 

بهتره بری پیش مشاور 

الان خیلیا تو خیابون میبینی معمولی هستن چه خانم چه آقا حالا یا قیافه یا تیپشون

ولی وقتی میری اینستا همه قیافه خوب تیپ خوب دارن 

ببینید قیافش به دلتون میشینه یا نه

زیبایی هم مهمه بالاخره قرار یک عمر کنار هم باشید و همو ببینید

کلا ملاک اول نیست چهره و اخلاق از اون مهم تره

اما خب قیافه هم بالاخره تاثیر داره

اگه ظاهرش در حدیه که نمیتونی حتی تصور کنی که دستش رو بگیری و کشش ج ن سی نداری بهش بنظرم بیشتر فکر کن ...

ببین زشت و چاق و قدکوتاه و.. نیست.

ولی لاغر و ریز جثه ست و کم مو و صورتش جوش داره.

خودمم کاملا معمولیم. خوشگل نیستم و زشتم نیستم و معمولی. قدمم ۱۵۵.

ولی مثلاً میگم اوایل شاید از اون و حرف اطرافیان اذیت شم ولی تو دلم میگم تو ان شاءالله قراره ۳۰ سال زندگی کنی مثلاً. تو این ۳۰ سال به قدش و موهاش و صورتش چقدر توجه می‌کنی ؟ چقدر برات مهمه که بفهممت و عصبانی نباشه و برات تلاش کنه. با هر قیافه ای.

یعنی می‌دونم اگه ازدواج کنم شاید تا یکسال یا مثلاً دوسال اذیت و ناراضی باشم ولی بعدش که جذابیت ظاهری میره رضایتم برگرده