2777
2789
عنوان

من خودخواهم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 36 پست
چقدر این حرفتو قبول دارم بخدا اگه اون میخواست بره من خوشحال میشدم چون پیشرفت اون پیشرفته منه..به من ...

بگو اگر خیلی نگرانی بیا خواستگاری...

اونوقت بازم حرفی داره بزنه یا نه 

الان توانش این اقتصادی هرکسی حاضر نمیشه زیر بار مسیولیت بره 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باشرایط بدنیس مهاجرت نمیشه الان شرایط مالی بالا میخواد مهاجرت بورسیه هم بیست درصد هشتاد درصد باید ...

کشوری که میخوام برم هزینه هاش زیاد بالا نیس(گرجستان) حساب کتاب کردیم و خونوادم گفتن از پسش بر میان..

تا یک دو سالشو میدن بعدشم میرم کار میکنم اونجا.

اون حداقل دو سالم بیشتر از ۷ میلیارد نمیشه..

چقدر این حرفتو قبول دارم بخدا اگه اون میخواست بره من خوشحال میشدم چون پیشرفت اون پیشرفته منه..به من ...

عملا چشم دیدنتو نداره

حتی اگه دوستم داشته باشه، ازون پسراس که دلش نمیخواد طرفش ازش بالاتر باشه

گوش نده و برو

شک نکن خودش اگر بود هرگز بخاطر تو حاضر نبود نره 

عملا چشم دیدنتو ندارهحتی اگه دوستم داشته باشه، ازون پسراس که دلش نمیخواد طرفش ازش بالاتر باشهگوش نده ...

خودش؟

یکبار بهش گفتم منو بیشتر دوست داری یا سگت هیچی نگفت!باورت میشه؟رسما سگشم از من بیشتر دوست داره!

کشوری که میخوام برم هزینه هاش زیاد بالا نیس(گرجستان) حساب کتاب کردیم و خونوادم گفتن از پسش بر میان.. ...

کی گفته هزینه های گرجستان بالانیس سالی ۲۵۰۰ تا ۴۵۰۰ یورو هس

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب ۴۵۰۰ یرو باشه.. برای دوسال ۷ میلیارد کنار گذاشتن و کافیه دیگه

اگ  شش ماه امسال بری اگ شش ماه سال دوم 6هزار تا ۸ هزار میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگ شش ماه امسال بری اگ شش ماه سال دوم 6هزار تا ۸ هزار میشه

وا خب اکیه دیگه

خونوادم فقط یک سال یا دو سالو میدن من بعدش کار میکنم!

الان نمیفهمم مشکل چیه؟

من میگم ۷ میلیارد گذاشتن کنار شما میگی سالی ۴۵ هزار یرو. خب این میشه ۴ میلیارد دیگه درسته؟

اگ شش ماه امسال بری اگ شش ماه سال دوم 6هزار تا ۸ هزار میشه

من از هزینه ها واقعا چیزی نمیدونم..

مادرم با چنتا موئسسه مهاجرتی صحبت کردن و گفتن از پس هزینه هاش بر میان.

من هیچی نمیدونم اصلا 

من نامزد ایشون هستم 

بزارید یک چیز ساده بگم 

من بر اساس موقعیت عوض می شم 

یک روز شوهر 

یک روز نامزد 

یک روز دوس پسر 

یک روز هیچی نیستم 

دوستانی که می فرمایید اگر جای من بودید خوشحال می شدید

من یک چیزی بهتون می گم  اول شما جای من نیستن 

پس می‌تونید نظرتون واسه خودتون نگه دارید 

در قسمت بد 

تجربه ثابت کرده آدمها تا ایران هستن حرف خوب می زنند 

ولی وقتی بحث رفتن می شه تا پاشون اونجا می رسه خیلی راحت می رن با یکی دیگه 

من بهش گفتم برو کشوری که من بتونم باهات بیام اون حتی حاضر نیست این کارو کنه 

هر چیزی بهونه کرد که من مقصرم 

کلا نامزد من دراما کویین هست 

من خودم تو این دوران ثابت کردم که آدم موندم هستم 

ولی کسی که همیشه چمدانش دم در اونه 

الان هم می گه اگر می خوای من بمونم سگ هات واگذار کن 

میدونید بحث سگ نیست 

چون دقیقا روز قبل این که پای سگ های منو بکشه وسط 

برگشت به من گفت تو حتی پول نداری خانه ماشین نداری 

من چی ام از بقیه کمتر که بخوام با تو بمونم من برای وی برم سر کار که با تو باشم وقتی هیچ‌کس خانواده من نمی ره سر کار که فقط با تو باشم 

بحث این آدم که هیچ وقت سر هیچ قول کاری نموند 

تنها کسی که این رابطه رو نگه داشت من بودم 

پس ری بد که خواستین نظر بدید

حرف دو نفر گوش بدید