2777
2789
عنوان

من خودخواهم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 36 پست
عملا چشم دیدنتو ندارهحتی اگه دوستم داشته باشه، ازون پسراس که دلش نمیخواد طرفش ازش بالاتر باشهگوش نده ...

عزیزم من نامزد ایشون هستم دو تا ارشد 

یک دکترا دارم مثل دور بری های شما نیستم 

بستگی داره ‌ هدفتون ازدواج؟ اگه ازدواج بمون چون فاصله مکانی انقدر دور ۹۹ درصد رابطتون نابود میکنه . ...

من نامزد ایشون هستم 

اره قصد ما جدی بود ولی اره واقعیت همینه که آدمها حتی وقتی باهم می رن بهم می زنند وای به حال این که یکی شون بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم که قطعا میرفتمروی پسری حساب باز نکن فعلا مطمئن باش اگه برای تو باشه واست میمونهاسی با اجازت ...

من نامزد ایشون هستم 

از کجا معلوم که وقتی رفت عوض نشد 

از کجا معلوم که موند 

اغلب آدمها پاشون که می رسه خارج از کشور یکم بد عوض می شد 

گرچه من نامزد ایشون هستم

آخر نفهمیدم نامزدید یا دوست ؟ خانواده ها اطلاع دارن یا نه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها