2777
2789

از قضا فامیله الان دوساله داره ازارم میده اول اینکه مرغ و خروس نگهداری میکرد بغل دیوار حیاط ما که مشترکه بینمون خروسا  هر شب از ۲شب صدا میکردن تا۸ صبح بعد از کلی تذکر بعد ۴ماه شوهرم صداشو برد بالا تا بردنشون تو حیاط خلوتشون

یه سبد زباله مشترک ساخته بودیم بیرون نزدیک در حیاط ما این خانم میزاشت ماشین آشغالی میومد و میرفت بعد آشغال میزاشت توش از روی بی حالی و تبلی 

دوباره تو این هوای گرم بوی اشغال چن روز من باید تحمل میکردم به خودشون بو نمیرسید

بازم چندین بار تذکر دیگه دیدم فایده نداره صدامو بردم بالا و گفتم اگه ادم فهم و شعور داشته باشه یه بار بهش یه چیزی بگی میفهمه سبد رو هم کندم اوردم تو حیاطمون که نصفش کنم نصفشو بهش بدم بزاره جلو در خودشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری همسایه ما هم خروس داشت شکایت کردیمشعور ندارن

خروس شما میخریدید .

نگه میداشتید .

اگر شهرستان روستایی  باشید اینها حق طبیعی هست .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خروس شما میخریدید .نگه میداشتید .اگر شهرستان روستایی باشید اینها حق طبیعی هست .

تو آپارتمانی کهددور و بر پر از برجه مگه خروس میارن همه ۶ صبح میرن سر کار

این کار مدیونی داره

تو روستا باید باشه

تو آپارتمانی کهددور و بر پر از برجه مگه خروس میارن همه ۶ صبح میرن سر کاراین کار مدیونی دارهتو روستا ...

ماهمین الانش هم از دست صدای ماشینهای شهری در امان نیستیم ‌.دلم میخواهد برم شکایت کنم .کلانتری تعداد ماشینها را کم کنند .سرو صداشون شب نمیزاره بخوابم .

قوانینی بزارند .از ساعت ۱۲ به بعد ورود خروج ماشین به غیر از لز‌وم ممنوع باشه .

مهمتر خانواذه های چند ماشین دار.

بالاتر از ظرفیت ماشین میارند ‌.تو کوچه ها تمام اسفالت را خراب کرده .

خروس شما میخریدید .نگه میداشتید .اگر شهرستان روستایی باشید اینها حق طبیعی هست .

حق طبیعی که چه کسی تعیینش میکنه؟؟ وقتی دیوار حیاط دوتا خونه مشترکه و این کار باعث ازار چندین نفر بشه چون تو روستاهست طبیعیه؟؟؟ پس حق الناس چی میشه

حق طبیعی که چه کسی تعیینش میکنه؟؟ وقتی دیوار حیاط دوتا خونه مشترکه و این کار باعث ازار چندین نفر بشه ...

تو اپارتمان نشینی 

صدای ماشین میاد .پارکینگ ها مدام بسته باز میشوند .زمین زیر پام انگار زمین لرزس.

صدای موتور میاد .

بوی اب فاضلاب لوله ها میاد .صدای اب لوله ها میاد .و صدای موتور و ماشین ها که دیونه م میکنه .

الودگی صوتی هوا هم جای خودش .همش حق الناسه .

و هر ساکنی حق الناسی داره .

صدای مرغ و خروس هم مثل اون ماشین ها و موتور ها .

یا مثلا اگربا کلنگ کار میکنید صداش همسایه را اذیت کنه .

صدای دعوا جیغ 

صدای باز و بسته شدن در برای ورود ماشین .

مساله فقط مرغ و خروس نیست .

ساختمان هایی بابت ساخته شدنشون زندگی را برای همسایه ها جهنم کردند .یا باعث نوسازیشون .