2777
2789
عنوان

فقط اونایی که خیانت دیدن بیان

176 بازدید | 20 پست

بچه ها من قبلا خیانت دیدم الان همسرم خیلی فرق کرده خیلی مهربون و خوب شده اسممو تتو زده ...خیلی ادعا داره ک دیگه کج نمیره و....کلا رابطمون خوبه ...شده همونی ک میخاستم...

من دلم میخاس جدا بشم نشده تا حالا ب چند دلیل

حالا سوالم اینه ک شما هم مثل من روزی هزار بار هر چیزی ک تجربه کردین میاد جلو چشمتون؟من هر ساعت دارم یاد چیزایی میوفتم ک اتفاق افتاد اون خیانتاش و ....🤦چیکار کنم نمیشه فراموش کرد نمیتونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آرامش خودتم که شده ببخش فراموش کن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من والا یادم میاد شوهرم قبل ازدواج کلا با دونفر چت کرده مغزم بهم میریزه

حق داری اما اگه میخوای ادامه بدی زندگیتو باید کلا اون افکارو پاک کنی سعی کن ب چیزای خوب فکر کنی

نه منم اینجوریم هیچوقت از یادم نمیره البته بهم گفت مگه من چیکار کردم؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

فراموش کن نشدنی اما با اینکه میگی خوب شده باهاش زندگی کن دیگه چرا ب سابق فکر میکنی؟

نمیدونم نمیشه اخه...مثلا داریم با دوستام میگیم میخندیم یهو یادم میاد فلان پیام و تو گوشیش دیدم 😕🤦

شیش سال گذشت از خیانتش که هم جنسی بود هم عاطفی

برا من هر روز مثل روز اول هست

فقط فرقش این هست آروم شدم دیگه توان مبارزه با افکارم رو ندارم

به خدا گفتم خودت شاهد من باش و برام رو کن اگه چیزی هست

فراموش نمیشه من الان ۱سال گذشته حالم بدارم شده

دقیقا منم...از صبح تا شب زوری هزاربار مرور میکنم از اول همه ی اون اتفاقات بد و ...و جرات ندارم ب رو بیارم همسرم عصبی میشه میگه ما حلش کردیم تموم شد رفت چته باز