2777
2789
عنوان

فقط اونایی که خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
دقیقا منم...از صبح تا شب زوری هزاربار مرور میکنم از اول همه ی اون اتفاقات بد و ...و جرات ندارم ب رو ...

من اگر بچه نداشتم جدا میشدم .بخاطر بچه هام مجبورم با اینکه خیلی خیلی عوض شده همه چی اونی که من می‌خوام شده ولی از خودم بدم میاد حس بی ارزشی دارم.

من اگر بچه نداشتم جدا میشدم .بخاطر بچه هام مجبورم با اینکه خیلی خیلی عوض شده همه چی اونی که من می‌خو ...

منم فعلا شرایطش و ندارم ک جداشم و خودشم نمیزارع البته...دلم میخا بمیرم از صبح تا شب فق به این فک میکنم ک اون دختره چ‌شکلی بوده چ تیپی بوده... هزار بار همه چی و از اول مرور میکنم...تازه از ی طرفم شک دارم ک نکنه هنو داره خیانت می‌کنه 🤦روحم درگیرع همش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فعلا شرایطش و ندارم ک جداشم و خودشم نمیزارع البته...دلم میخا بمیرم از صبح تا شب فق به این فک میک ...

درکت میکنم عزیزم.ولی پیگیر نباش هرچقدر بدونی بدتره.من همش فرار میکنم از دونستن زیاد گرچه دیدمش 

درکت میکنم عزیزم.ولی پیگیر نباش هرچقدر بدونی بدتره.من همش فرار میکنم از دونستن زیاد گرچه دیدمش

اتفاقا منم زمانیکه فهمیدم ب اون دختره زنگ زدم گفت پاشو بیا ببینمت و عکس و فیلمایی ک با شوهرت داشتم نشونت بدم من جرات نکردم برم میدونسم روحم نابود میشه بلاکش کردم ولی کلا همش ب این فک میکنم ک چ شکلیه.... من همسرم و خیلی دوسش دارم...الان توی رابطه هم خیلی اذیتم تمام اون تایم رابطه من دارم ب خیانتاش فکر میکنم😕

اتفاقا منم زمانیکه فهمیدم ب اون دختره زنگ زدم گفت پاشو بیا ببینمت و عکس و فیلمایی ک با شوهرت داشتم ن ...

خدا خودش جواب صبرمونو بده.من مریض شدم ۱,سال تازه خوب شدم .بیخیال باش وگرنه عین خوره میفته جونت.تا زمانی که ازش مطمعنم نیسی بچه نیار