2777
2789

کلا تو جامعه ما زندگی برای یک زن مطلقه‌ی مستقل خیلی سخته

اما ببین سختی زندگی الانت چقدره

خیلی وقتها سختی مطلقه بودنو تحمل کردن راحتتره

فامیلم که فکرشونو نکن قطع رابطه میکنی باهاشون نهایتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خیانت و کم محلی و خساست بگیر تا دخالت خانواده بیشعورش و الانم رو آلتش گوشت اضافی درومده نمیدونم ز ...

ی سوالی بپرسم اسی شوهره خیانتکار سخته یا شوهرمعتاد خیلی کم تاپیک معتاد میبینم ولی از هر ۱۰تا تاپیک حداقل ۴تا خیانته حداقل 

از خیانت و کم محلی و خساست بگیر تا دخالت خانواده بیشعورش و الانم رو آلتش گوشت اضافی درومده نمیدونم ز ...

طلاق بگیر پس اصلا سخت نیست عمه ی من پنجاه سال پیش تو روستا طلاق گرفت و مادربزرگم هفتاد سال پیش اونم تو روستا که طلاق مرسوم نبود،ولی بچتو زیر دست ناپدری نبر اینه که سخت ومشکل داره

طلاق بگیر پس اصلا سخت نیست عمه ی من پنجاه سال پیش تو روستا طلاق گرفت و مادربزرگم هفتاد سال پیش اونم ...

نه خونه کسی نمیبرم مشکل مالی شدید ندارم که مجبور بشم شوهر کنم

مشکل مالی با داشتن شوهر فرق داره عزیزم انشالله روزهای خوب شما هم میرسه فقط مراقب دخترت باش

آره متوجه هستم ❤️ ای بابا همش سختی بوده تا اینجا طلاق بچه رو نابود میکنه😞

آره متوجه هستم ❤️ ای بابا همش سختی بوده تا اینجا طلاق بچه رو نابود میکنه😞

نه اصلا طلاق بچه رو نابود نمی کنه فقط داشتن ناپدری ونامادری باعث نابودی بچه میشه،وگرنه طلاق گرفتن باعث بی پدری ولی مادری نیست فقط هردو رو همزمان کنار هم ندارن