2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه مثل قبل نیستم مسئله مرگ و زندگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 44 پست
فکر میکنم خدا هم خوشش نمیاد زیاد ازم،خب این تغییر یهویی تو شما که ایجاد نشده میشه بگید چجوری

باحجاب که یهویی شد ،ولیقبلا قرآن زیاد میخوندم البته من افراطی نیستم 

هر چی قلبم و فکر و ذهنم قبول کنه همونکارو میکنم .هرکار بهم آرامش بده

و من ارادت خاصی به امام رضا داشتم و دارم.

من یه مشکلی  برام پیش اومد خیلی ناراحت و دلشکسته بودم 

یروز تنها تو حیاط نشسته بودم با خدا درد و دل میکردم 

از امام رضا خواستم بطلبه منو اگ قابل بدونن  

خلاصه خانواده گفتن بریم سفر کجا؟ شیراز 

داشتیم میرفتیم تو مسیره شیراز یه اتفاقاتی افتاد مسیرو عوض کردیم سمت مشهد  دیگه شیراز نرفتیم.و من هر روز حرم بودم و خوشحال که بعد از سالیان طولانی دوباره قسمت شد برم انقدر ارامش داشتم  یجور مدیتیشن بود برام .و بخشی از مشکلاتم حل شدن تو اون مدت البته هنوز نصف دیگه اش مونده 

و با خودم گفتم از این ب بعد با حجاب میشم چرا که نه 

و نذر هم کردم .که انشالله اگ قبول بشه هر سال بجا میارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم تغییر بد نیست اتفاقا مفیده ولی تغییری که باعث پیشرفت شه نه پسرفت، مثلا از لحاظ رشد فردی ت ...

خب منم با توجه به حرف خواهرت میگم با خودت خلوت کن و ببین ته قلبت واقعا به چی اعتقاد داری،نظر تو چیه نه خوانوادت،نه حتی مادرت 

خیلی وقتا ما طرز فکر و عقیده و ،،، رو فقط از اطرافمون کپی میکنیم و فکر میکنیم واسه خودمونه یا واسه اینکه حس طرد شدن بهت دست نشه و بخوای با مادر و خواهرت همسو باشی خودتو مجاب میکنی که مثل اونا فکر کنی و عمل کنی 

اینا همه احتمالاته،جوابش پیش خودته 

باحجاب که یهویی شد ،ولیقبلا قرآن زیاد میخوندم البته من افراطی نیستم هر چی قلبم و فکر و ذهنم قبول کنه ...

چقدر قشنگ، منم همینطور بیشتر فقط امام زمان و امام رضا رو دوست دارم و ارادت دارم

چقدر قشنگ، منم همینطور بیشتر فقط امام زمان و امام رضا رو دوست دارم و ارادت دارم

من هرکاری عقل و قلب خودم قبول داشته باشه انجام میدم به گفته های بقیه کاری ندارم .

تازشم یکی از گناه کار ترین بنده های خدا هستم .اعتقاد نداشتما اصلا 

دوباره یچیزایی در من بوجود اومد بخاطر اتفاقات زندگیم

چجوری انقدر علاقتون زیاد شد؟ فیلم های آمریکایی و ترکی،احساس میکنم باعث شده روم اثر بزاره و از اون فض ...

چون عاشق نماز خوندهستم شیطون گولم زد،گناه زیاد میکردم،کارهای زشت میکردم،باهمه پسرا دوست میشدم

دست میزدن بهم،منم توبه کردم دیگه نمازمو میخونم چون شبا خواب های بد میدیدم

عزیزم از خدا بخواه کمکت کنه مطمئن باش معجزه میبینی

بخاطر فیلم نیست

خب منم با توجه به حرف خواهرت میگم با خودت خلوت کن و ببین ته قلبت واقعا به چی اعتقاد داری،نظر تو چیه ...

اره دقیقا همینجوریم،خب میشینم با خودم حرف میزنم میگم اره من به خدا اعتقاد دارم... خیلی چیزای دیگه اما انگار همه باورام ظاهریه

چون عاشق نماز خوندهستم شیطون گولم زد،گناه زیاد میکردم،کارهای زشت میکردم،باهمه پسرا دوست میشدمدست میز ...

حس خیلی خوبی داد بهم پیامتون،منم نمازو دوست دارم چون صرفا برام مثل مدیتیشن و انگار حالم باهاش خوبه برای اخرتم همینطور ولی بیشتر برا خودم میخونم،خیلی زیادم گناه کردم گناهای خیلی بزرگی هم انجام دادم اما قول دادم به خدا انجام ندم، تصمیم گرفتم خودمو کنترل کنم که غیبت نکنم و دروغ نگم کم کم ایشالله همینطور که گفتید کمکم کنن

اره دقیقا همینجوریم،خب میشینم با خودم حرف میزنم میگم اره من به خدا اعتقاد دارم... خیلی چیزای دیگه ام ...

ظاهریه چون کپی شده س،مثل خیلی چیزای دیگه که از بچگی تو مدارس به خورد ادم میدن تا بزرگسالی حتی 

اره دقیقا همینجوریم،خب میشینم با خودم حرف میزنم میگم اره من به خدا اعتقاد دارم... خیلی چیزای دیگه ام ...

البته اینم بگم من گناه زیاد داشتم دیگه کلا توبه کردم و گذاشتم کنار و از خدا طلب آمرزش کردم.چند ماهی دیگ همش در حال توبه بودم 

پارسال هم از دور چون اهل هئیت و اینا نیستم از دور فقط داشتم مراسم عزاداری تماشا میکردم برا تو محله امونو مداح یه جمله ای گفت قلبم شرحه شرحه شد ناخوداگاه گریه ام گرفت  تو محرم نذر کردم امام حسینو واسطه کردم که خدا به من همسر خوب و مناسب سر راهم قرار بده منو از شر منت و تهمت و افترا  بقیه راحت کنه.

حس خیلی خوبی داد بهم پیامتون،منم نمازو دوست دارم چون صرفا برام مثل مدیتیشن و انگار حالم باهاش خوبه ب ...

فدات بشم خواهری💜💋💫مطمئن باش خدا تمام گناه هاتو پاک میکنه شک نکن😌🤌🤤😍