2777
2789

اونایی که جدا شدن علت طلاق و تجربه هاتون رو بگین برای مجردها یا  ازدواج بعدی درس عبرت برای بقیه بشه که از هم تجربه بگیریم و  دچار اشتباه نشیم

عاقلانه ازدواج کن ،عاشقانه زندگی کن

قبل ازدواج چشماتو باز کن ،بعد ازدواج چشماتو ببند 

اصولا دخترخانما بعد ازدواج تازه یادشون میفته چشاشونو باز کنن 

با همسطح خودت ازدواج کن 

اما از خودت پایینتر نه 

خانواده خیلیییییییییی مهمه خیلی 

کسی که رفیق باز باشه تا اخرم همونه ،خیلیا میگن ازدواج کنه بره سر خونه زندگیش درست میشه😂به همین خیال باشششش

بچه بیاد زندگیتو درست نمیکنه بچه دکتر نیست،مشاور و روانشناس نیست بیاد اخلاق و رفتارایه گو...ه شوهرتو درست کنه

پس انداز مخفی یکی از ضروریاته برای زن 

با کیفیت زندگی کنید 

غذاهای خوب درست کنید همیشه خونه اتون و خودتون مرتب باشید تا حس خوبی بگیرید از خونه زندگیتون

سر چیزای بیخود با همسرتون بحث نکنید 

خبرچینی نکنید از خانواده خودتون یا شوهرتون پیش شوهرتون مثل دختر بچه های دبستانی خیلی رفتار زشت و زننده ای هس

من جهت علم آگاهی حقوقی دادگاهی ها میگم واسه خانما هیچ وقت یک خانم دادخواست طلاقش نده ، هیچ وقت بخاطرحضانت بچه هاش از تمام حق مهریه اش نگذره چون تا پایان 7 سالگی کلا با مادر هست و دختر9 سالگی و پسر 15 سالگی کلا حضانت میان بیرون ،خانما وقتی حس درک شون رسید به اون زندگی تعلق ندارن رهایی بدن به زور نمونن ک هیچ وقت به آرامش نمیرسن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.