2777
2789

من ۲۴سالمه بیماری ام اس دارم که نمیتونم راه برم به خوبی وخیلی میلنگم تو راه رفتن ولی کارامو خودم انجام میدم با پسری ام که ۳۰سالضه هر دو یه دانشکده هستیم وهر دو دانشجوی فیزیو تراپی ما قبل دانشگاه حدود ۱سال با هم مجازی بودیم ومن از همون اول گفتم که من ام اس دارم نمیتونم مثل مردم عادی راه برم گفتم تو حق داری قبچل نکنی اما اون گفت اگه تو بری من زندگیم نابود میشه وفلان وگفت مهم نیست برای من خانواده هم اصلا این بیماری و این موضوع براشون مهم نیست اون موقع اصلا ندیده بود من رو وقتی هم دیدیم حضوری همو برای اولین بار خیلی خوش برخورد بود ولی حس کردم ناراحت شد یکم والان یکساله که حضوری با هم هستیم و هیچ مشکلی نداریم با هم ومنو خیلی هم دوست داره ولی من همش حس میکنم توی دل خودم که شاید دلش میسوزه برای من برای همین جدا نمیشه در حالی که اصلا در عمل اینجوری نشون نمی‌ده من خیلی دوستش دارم خیلی زیاد ولی میگم شاید بگم بیا جدا بشیم بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه پزشک خوب طب سنتیمیگن با گرم کردن مزاج ام اس قابل حله اگه طرف همراهته جدا نشوواسه بهبود اوضاع ...

مرسی ممنون نه درست نمیشه اصلا متاسفانه مال من پیش رونده هم هست 

ببین رک باهاش حرف بزن بگو بحث یه عمر زندگیه

چند باری باهاش حرف زدم میگه من مشکلی ندارم وقبلا راحبش حرف زدیم وقتی راجب این موضوع حرف میزنم ناراحت میشه میگه من قبلاً حرف زدم وموچضع رو عوض میکنه

باهاش صحبت کن اگه اوکی بود جدا نشو...چرا بخاطر بیماری خودتو محدود کنی عزیزم

باهاش حرف زدم چند باری میگه من مشکلی ندارم میگه ما از اولش راجب این حرف زدیم تکرارش نکن وقتی این موضوع رو میارم وسط ناراحت میشه 

چند باری باهاش حرف زدم میگه من مشکلی ندارم وقبلا راحبش حرف زدیم وقتی راجب این موضوع حرف میزنم ناراحت ...

بگو نمی‌خوام  بخاطرم فداکاری کنی  بگو من ناراحت نمیشم هروقت بگی تموم میگنیم