2777
2789

مارک ایرانی بگیر بهتره 

یاهم گارنیر و بایودنس 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

پولتو دور نریز برا مساک ورقه ای

میخریم کره ای اصل بخر که گرونن اصولا

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک ورقه ای خوب نیست

به مرور به پوستت آسیب می زنه و همچنین تاثیرش کمه

ولی اگه ماسک دوست داری می تونی از ماسک های تیوپی استفاده کنی 

ماسک خاک رس و ذغال برای پوست چرب خیلی خوبه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

ماسک ورقه ای خوب نیستبه مرور به پوستت آسیب می زنه و همچنین تاثیرش کمهولی اگه ماسک دوست داری می تونی ...

ماسک خاک رس چیکار می کنه برا پوست

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ماسک ورقه ای فایده ای نمیکنه منم پوستم چرب با سرم نیاسینامید اسید و اب رسان و تونر درمان دارم میکنم روز به روز بهتر داره میشه

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

ماسک ورقه ای خوب نیستبه مرور به پوستت آسیب می زنه و همچنین تاثیرش کمهولی اگه ماسک دوست داری می تونی ...

شما استفاده کردی؟ 

جواب داد براتون؟ 

باعث خشکی پوست نمیشه؟ 

کدوم مارکشو بگیرم؟ 

لایه بردار هم هست یا نه؟

شما استفاده کردی؟ جواب داد براتون؟ باعث خشکی پوست نمیشه؟ کدوم مارکشو بگیرم؟ لایه بردار هم هست یا نه؟

نه عزیزم تا حالا استفاده نکردم 

هفته ای یه بار باید بذارید که پوستتون پاکسازی بشه 

اگه جداگونه لایه بردار می زنید دیگه ماسکای پوست چرب نخرید چون اکثرشون لایه بردارن 

برای خاک رس از برند کریستال ایرانی تعریف شنیدم 

ولی برند های دیگه مثل ژنو و وارمی هم دارن

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤