2777
2789
اگر مثلا تو یک برگه می‌نوشت و شما و بقیه بچه ها امضا می‌کردین بهتر بود مثلا همه مال و اموالش رو تعیی ...

نمیدونم واقعا

دوتاشون آخه خیلی وحشین 

یکی از عموهای خدابیامرزم همین مثل قضیه ی ما شد فقط با تفاوت که زن دوم ایشون بچه نداشت وقتی به نام زنش زد دو دنگ خونه رو دو تا از بچه هاش امضا نکردند و نشد بعد از فوت عموم از خونه انداختنش بیرون زن بیچاره بعد از دو ماه محبور شد دوباره ازدواج کنه تا یه سر پناهی داشته باشه

بخاطر همین بابام ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن خودت رو درگیروقاطی نکن پدرت بچه هاشو بهتر میشناسه فرزندانی که ازیک پدرومادرن سر ارث آدم میکشن 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
نمیدونم واقعادوتاشون آخه خیلی وحشین یکی از عموهای خدابیامرزم همین مثل قضیه ی ما شد فقط با تفاوت که ز ...

وقتی به نامش زده بوده که نیاز به امضا بچه ها نبوده لابد فقط وصیت کرده یا فقط وکالت داده که بعدفوت باطل میشه 

به نظرمن خودت رو درگیروقاطی نکن پدرت بچه هاشو بهتر میشناسه فرزندانی که ازیک پدرومادرن سر ارث آدم میک ...

آخه به مامانم بی احترامی کردند 

بعد میگن مگه ما مثل بچه های عمو میشیم

همیشه نفرینشون کردم (به جز یکیشون)

بعد بابام ناراحتی قلبی داره میدونم خیلی ناراحته

آخه به مامانم بی احترامی کردند بعد میگن مگه ما مثل بچه های عمو میشیمهمیشه نفرینشون کردم (به جز یکیشو ...

خب وقتی الآن بی احترامی کردن هنوزهیچی نشده بابات کارش کاملا درست بوده

آخه به مامانم بی احترامی کردند بعد میگن مگه ما مثل بچه های عمو میشیمهمیشه نفرینشون کردم (به جز یکیشو ...

بسپاربه خدا نگران باش خداپدرت رو حفظ کنه عزیزم