2777
2789

چی شده عزیزم.حتما مجبور شدی خودتوسرزنش نکن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر میخوای زندگی خوب برا بچه بسازی

باید اول یه زندگی خوب برای خودت بسازی و خوشحال باشی

موقعیت رو فراهم کن

و بعد بچه هارو هم بیار

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هیچ مادری از روی سر خوشی این کار رو نمیکنه میرسع به جایی که اینکار رو میکنه 

زمان بده به خودت 

بعد برو ببین یا بیار پیش خودت گاهی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کویی پس؟🙄مارو هم ول کردی اینجا رفتی؟😞

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

انشالله مشکلت حل شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اگر میخوای زندگی خوب برا بچه بسازیباید اول یه زندگی خوب برای خودت بسازی و خوشحال باشیموقعیت رو فراهم ...

قراره تا چند وقت زجر بکشن  گریه کنن   تشر از پدرشون بخورن  هر شب دخارام دیونه میشن  هر شب  دختر ۴ سالم خیییلی بهانه منو میگیره حتما باید بقلم باشه   شب اخر هر دوتاشون  پاهامو ماساژ میدادن    بخاطر ک نرم از پیششون 

من دارم روانی میشم ترو قران التناستون میکنم برام دعا کنید  ترو قران  

قراره تا چند وقت زجر بکشن گریه کنن تشر از پدرشون بخورن هر شب دخارام دیونه میشن هر شب دختر ۴ سا ...

الان کجا هستید؟؟

چرا نتونستید بچه هارو بیارید؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هیچ مادری از روی سر خوشی این کار رو نمیکنه میرسع به جایی که اینکار رو میکنه زمان بده به خودت بعد برو ...

میدونی شب قبلش دخترام میدونستن میخوام برم  شبش دیدن من افسرده رو تخت امدن نازم میکردن بوسم میکردن هر کدوم یه پامو ماساز میدادن   کنارم محکم منو بغل کردن خوابیدن  

من دارم روانی میشم  من دارم میمیرم   انشا الله برم جهنمممممممممم  فقط دخترام  خوب باشن   دخترام  یه مادر افسرده نیخوان جکار 

میدونی شب قبلش دخترام میدونستن میخوام برم شبش دیدن من افسرده رو تخم امدن نازم میکردن بوسم میکردن هر ...

قوی باش 

بچه مادر رو ببینه حالش بده جونش در می‌ره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان کجا هستید؟؟چرا نتونستید بچه هارو بیارید؟

از ظهر دیروز رفتم تو زیر زمین خونه بابام    شب مامانم فهمید گفت بیا بالا  

اینا  کاری نمیتونن برام بکنن 

جریان زندگی من مفصله هنه از  زندگی من بیزار و خستن  شرایط بدی هست    شرایط خیییلی بدی هست    

قبلا بچهار قهر با خودم میاوردم   میامد در خونه بابام ابرو بری نیکرد   سر و صدا دیکه نمیارم   چون خیلی بیشتر اذیتم میکنه     زجرم میده زجرم میده زجججرممم میده   

از ظهر دیروز رفتم تو زیر زمین خونه بابام شب مامانم فهمید گفت بیا بالا اینا کاری نمیتونن برام بک ...

انشالله همه چی درست میشه.تحمل کن بزار سره شوهرت به سنگ بخوره.غصه نخور