2777
2789

سلام خانما

من دیگه نمیدونم چیکار کنم با این مادر حرومزادم

هزاران بار دعوامون شد بعدش من گذشت کردم من اومدم دوباره باش حرف زدم

بهش گفتم به نفعته ک اخلاقتو درست کنی

میگفت باشه . دوروز خوب بود باز دوباره هار میشد

ده روز پیش دعوا کردیم بم گفت جن.ده منم گفتم جن.ده خودتی و خاهر و مادرت زنیکه کثافت ب دختر خودت ک ناموسته از خون خودته میگی جن.ده

کلی نفرین کرد ک خیر نبینی الهی از جونیت و جون مرگ شی

منم جوابشو میدادم اومد حمله کنه بزنه منم محکم کوبیدم تو دست و صورتش صورتشو چنگ زدم

وسایلشو از اتاقم ریختم بیرون

ی هفته محل سگ نمیدادم بهش

دیدم خودش میومد حرف میزد بام

منم سرد سردی رفتار میکردم باش

باهاش صحبت کردم گفتم بار اخرت باشه ازین حرکاتا ازت سرمیزنه

دلم خون بود از دستش ولی گفتم بذا بش فرصت بدم شاید ادم شد!

الان باز دوباره بحثمون شد

ی رفیق اشغالتر تر از خودش داره ک مدام منتظرن ببینن کی چیکار میکنه اینا اطلاعات جمع کنن بهم دیگه خبر بدن.

الان داشت درمورد ینفر با رفیقش تلفنی حرف میزد من همینطوری ک اومدم رد بشم گفتم اره اره زود برو اطلاعات بده

وقتی قط کرد اومد گف بتوچه تو چیکار داری تو فلانی بیساری

منم حسابی درشت بارش کردم

چیکار کنم با این زنیکه زبون نفهم

روانمو داغون کرده ادم نمیشه منو بابامو پیر و کور کرده

از طرفی نمیتونم رفتاراشو ب بابام بگم
چون از اینکه قبلا با کسی بودم خبر داره
ببینین اینقد ک حرومزادس ک تو دعواها میگع منم ب بابات میگم ک با پسر دوست بودی!
ما کلا دوهفته ارتباط داشتیم ک حضوری نبود و یارو اومد گف قصدم ازدواجه
منم گفتم باهاش اشنا میشم بیینم چطوریاس اوضاش بعد لازم شد ب خانوادم میگم .
ب نتیجه نرسیدیم کات کردم
و منه احمق اومدم گذاشتمش کف دست این جن.ده حالا هروز تو هر بحثی تهدیدم میکنه

تا قطعی نشده صداشو درنیارین.

اینا واقعی بود؟ 

ببین شما و مادرت هر دوتون از نظر اخلاقی و رفتاری و طرز فکر ایراد دارید و هر دو باید خودتون رو اصلاح کنید، 

اول هم از خودت شروع کن، تمرین صبر و تحمل و با ادب بودن و خانومانه حرف زدن 

و پیشنهاد میکنم اگر در حال تحصیل یا اشتغال نیستی حتما یا برو دنبال درس یا یاد گرفتن یه مهارت و فنی که باهاش بتونی شاغل بشی که وقتت مفید پر بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اینا واقعی بود؟ ببین شما و مادرت هر دوتون از نظر اخلاقی و رفتاری و طرز فکر ایراد دارید و هر دو باید ...

اره واقعی بود

من دانشجوی بهترین رشتۀ مهندسی هم

هیچ مشکل اخلاقی ام ندارم

من تا وقتی کاری ب کارم نداشته باشه رو چشامم میذارمش

ولی اون ذاتا دهن پارس

تو خودت باشی ب بچت میگی ج...؟

تا قطعی نشده صداشو درنیارین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعی بودمن دانشجوی بهترین رشتۀ مهندسی همهیچ مشکل اخلاقی ام ندارممن تا وقتی کاری ب کارم نداشته ب ...

نه نمیگم به بچم این حرف رو، 

ولی خشونت و عصبانیت تو رفتار هر دوتون هست 

خیلی خوبه که دانشجویی، روی درست و موفقیت شغلی تمرکز کن، روی بهبود رفتار و صبر و تحملت تمرکز کن، دیگران رو نمیتونی تغییر بدی ولی خودت رو میتونی به بهترین ورژن خودت تبدیل کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.