2777
2789

منم زیاد نفهمیدم همشون مردن 😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم زیاد نفهمیدم همشون مردن 😐

عه

من خودمم به نظرم مفهومی پشتش بود 

ولی اصلا نفهمیدم چی شد

اینکه مردن یا اینکه همه ی اون اتفاق های قبلش توی خماریشون بود یا اینکه همش رویا بود یا ...

کاربری دست دو نفره :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عهمن خودمم به نظرم مفهومی پشتش بود ولی اصلا نفهمیدم چی شداینکه مردن یا اینکه همه ی اون اتفاق های قبل ...

نه دیگه آخرش همشون از در گذشتن دیگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عهمن خودمم به نظرم مفهومی پشتش بود ولی اصلا نفهمیدم چی شداینکه مردن یا اینکه همه ی اون اتفاق های قبل ...

فکر کنم همش توی حالت خماری بودن ، چون خب خیلی مواد کشیده بودن دیگه..

مجتبی هم در حالت عادی نمرده بود

🩷💍🩺

فکر کنم همش توی حالت خماری بودن ، چون خب خیلی مواد کشیده بودن دیگه..مجتبی هم در حالت عادی نمرده بود

پس یعنی همه ی اون اتفاق ها به خاطر مصرف مواد بود فقط؟

بعد اون قسمت آخرش که در رو باز کردن رفتن چطور؟

کاربری دست دو نفره :)
آخه چجوری؟سه نفر دیگه چجوری مردن

😆نمیدونم

پس یعنی همه ی اون اتفاق ها به خاطر مصرف مواد بود فقط؟بعد اون قسمت آخرش که در رو باز کردن رفتن چطور؟

آره این نظر منه

اونم قطعا اثرات مصرف مواد بوده..

نمی‌دونم واقعاً 😂😂

🩷💍🩺