2777
2789
عنوان

شوهرم اذیتم می کنه

1526 بازدید | 88 پست

کلا خونه مادرشه وتحت امر اونا بعد من مثل یک کلفت فقط باید کاراشون انجام بدم وبعد جالبی اینجاست من حرف نمیزنم توقع داره من ناراحتم نباشم ازش تقدیر وتشکر کن من حامله ام اگر بگم دل دردم می گه چرا گفتی من مریضم بی صدا نوکری کن وحرف نزن چرا از درد ما حالیشون نیست من نمی شه یک وعده غذا درست نکنم اما به دروغ می گه تو کی غذا درست کردی من همیشه غذا از بیرون می گیرم والا بخدا غذا درست می کنم خانوادش مثل مهمون می شینن می خورن باید جمع کنم بشورم بعد می گه کاری نکردی همه کارم می کنم خسته شدم از این شرایط جایی هم ندارم برم یعنی خونم هست هنوز فرش نکردم اما بهم می گه از خونه من برو 

خودت کردی گلم نشور نساب نرو خونشون بگو حالم بده نمیام

میام الگی ادای بالا اوردن و حال بدی اینا کن غذا سفارش بده کم کم عادت میکنه

زیر چشماتو با سایه یکم تیره کن ک حالت بده زیر چشات گود افتاده باهاش نرو اونجا یا دعوت کرد نشون بدی نمیتونی بلند شی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی قید دنیارو میزنم اما اون فرزندمو چکار کنم جالبه همیشه به من می گه مامان برو نمون می گم خب ...

وقتی شرایط و میدونستی دوباره باردار شدنت برای چی بود؟

هنوزم میتونی قشنگ مثل خودشون بزن به در پررویی. نرو کار نکن فوقش میخوان چیکار کنن؟ مطمئن باش قدرت دست توعه فقط می‌ترسی همین

من نمی خوام برم اونجا ولی مدام دعوا راه می اندازه که باید بیایی تو از تنبلی میری می خواهی یکجا بیافت ...

برو ولی از سرجات جم نخور

بالش بزار تو اتاق دراز بکش بگو دکتر گفته

دنبالم نیا اسیرم میشی  

من اگه به خاطر بچه هام نبود خودمو میکشتم بعضی وقتا میگم یه شب شیر گاز باز کنم خودم و بچه هام باهم بریم بازم نمیتونم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من نمی خوام برم اونجا ولی مدام دعوا راه می اندازه که باید بیایی تو از تنبلی میری می خواهی یکجا بیافت ...

خوب بگه انقدر بگه تا پاره شه .بگو آره عزیزم حق با توعه .پاتو بنداز رو پات بشین