2777
2789
عنوان

شوهرم اذیتم می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 88 پست
امروز کار نکردم بعد حرفاش وتوهیناش بعد اومد منو کنه از خونه بیرون دادمیزد که برو گمشو زنی نیستی اگر ...

تو هم برو انقدر نرفتی که ارزش نداری براش .باید بدونه که همیشه تو مشتش نیستی ابلاغیه مهریه که اومد خودش آدم میشه 

من اگه به خاطر بچه هام نبود خودمو میکشتم بعضی وقتا میگم یه شب شیر گاز باز کنم خودم و بچه هام باهم بر ...

چرا عزیزم گناه بچه ها چیه منم با شوهرم خیلی مشکل دارم الان انقد کتکم زد ک حای سالمی تو بدنم نیس نمیدونم کدوم وری بخوابم ک درد نگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم گناه بچه ها چیه منم با شوهرم خیلی مشکل دارم الان انقد کتکم زد ک حای سالمی تو بدنم نیس نمید ...

شوهر من بداخلاقه عصبیه من ۱۳ سالگی ازدواج کردم احساس میکنم ۱۰۰ سالمه بس که خسته شدم حالم بده وقتی میگن یکی خوابیده و تو خواب مرده بیدار نشده خیلی به حالش غبطه میخورم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

همه اینایی که گفتم یک در بربر سختی هایی که مادران دهه ۵ ۰ و ۶۰ کشیده صفر هست

برو پشین زندگیتو بکن چیه عین بچه ها زندگیو به مسخره گرفتی من غذا پختم اون غذا خرید مادر شوهر آمد پدر شوهر راه رفت  اصلا خودت فهمیدی چته

با تو ولی تنها....

یعنی چه؟

شوهرتون اسیر آوردن مگه؟

کتک

کلفتی با شکم باردار

بعد شما زن آروم و ساکت؟

یه حرکتی، یه قهری، یه دفاعی چیزی.

حالا درسته شوهرای ما هم آش دهن سوز نیستن ولی اینی هم که شما میگی نوبره والا.

عجب عجب.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چرا ما هیچ حقی تو زندگی نداریم اگر سگ دو هم بزنیم میگن پول خودمونه خونه خودمونه ماشین خودمونه

شما زیادی رو دادی عزیزم.

طرف رسماً سوارت شده. پیاده هم نمیشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

انگار که اسیر اورده من نمیدونم چرا خانوادش راضی می شن من کار کنم جمع کنم بشورم جاروکنم اینم مهم نیست جالبه بهم می گن چکار کردی دوتا ظرف یک غذا یه تمیزکاری این حرفارو نداره شوهرمم زنگ میزنهبه هرکی می گه از بیرون غذا گرفتم

یعنی چه؟شوهرتون اسیر آوردن مگه؟کتککلفتی با شکم بارداربعد شما زن آروم و ساکت؟یه حرکتی، یه قهری، یه دف ...

هرچی بحث ودعوا میکنم بی فایده همه کار کردم زورم نمی رسه به خوبی به بدی دیگه نمی دونم چکار کنم

هرچی بحث ودعوا میکنم بی فایده همه کار کردم زورم نمی رسه به خوبی به بدی دیگه نمی دونم چکار کنم

کلفتی نکن.

بذار اون غر بزنه عصبی بشه. تو ریلکس باش