2777
2789
عنوان

شوهرم اذیتم می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 88 پست
کاش من جای تو بودم تو این وضعیت وخوب می دونی کتک بخوری فحش به پدر مرده بدن خانوادتو تحقیر کنن همش ن ...

عزیزم شوهر دوست من قبلاً ازدواج کرده بود پسره از ازدواج قبلیش هم دو تا دختر داره

یکیش ۸سالشه کوچیکه هم ۵ سالشه 

زنش اونقدر اذیت کرده بود موقعی که دختر کوچیکش به دنیا اومد تو بیمارستان تحویل پدرش داد

زنه هم رفت طلاق گرفت 

الآنم با دوست من ازدواج کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم تا کسی نیست منو ناز می کنه مهربون می شه محبت می کنه وقتی هستن عوض می شه یعنی عوضی می شه نه محبتی پشتش به منه اسم منو می شکنه مثل برج زهر مار می شه انگار دلشو زدم چشش جایی دیگه 

شایدم خدا کمکت کرد ما که تو جونی پیر شدیم

ممنون میشم حالا که دل شکسته ای برام دعا کنی

منم دعات میکنم 

ولی به دلم افتاده اوضاعت رو به راه میشه 

نمیدونم چطور ولی یه جدایی و اختلافی بین شوهرت و خانوادش پبش میاد که اونم می‌چسبه به تو

فقط آدم خوبه باش بهش محبت کن بیارش تو تیم خودت با هر روشی که میتونی

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
ممنون میشم حالا که دل شکسته ای برام دعا کنیمنم دعات میکنم ولی به دلم افتاده اوضاعت رو به راه میشه نم ...

باورت می شه دلم می خواد تو تیم اونا باشه دیگه دلم نمی خواد بغلش کنم نمی خوام بهم نزدیک بشه دلم می خواد بره مشکل من جا هست وگرنه دلموزده با این که حامله هم بودم کتکمزده

دوست تو خوشبخته

از وقتی که ازدواج کرده فقط یه بار دیدمش اونم با شوهرش 

حتی شوهرش بهش گفته سیم کارتت رو عوض میکنی با هیچ کدوم از دوستات ارتباط نباید داشته باشی 

تو سالن آرایشگری کار میکرد دیگه شوهرشم نمی‌ذاره بیاد سالن 

باورت می شه دلم می خواد تو تیم اونا باشه دیگه دلم نمی خواد بغلش کنم نمی خوام بهم نزدیک بشه دلم می خو ...

کاملا میفهمم چی میگی 

خدا اون روزو نیاره که عزیز آدم از چشم آدم بیفته 

میدونم سخته اما تلاش کن برای بازسازی ارتباط تون

اتفاقا اونم فهمیده از چشمت افتاده که اینطور جری شده

ببین نگا به منفعت خودت و بچه هات کن عواطفت رو در نظر نگیر کاری که عاقلانه تره انجام بده

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
کاملا میفهمم چی میگی خدا اون روزو نیاره که عزیز آدم از چشم آدم بیفته میدونم سخته اما تلاش کن برای با ...

چکار کنم تا حالا بخاطر بچه هام هزار بار قهر کردیم بیرونم کرده من نرفتم موندم که بچم عذاب نکشه اما بچمم با گریه وداد می گه برو مامان ترو خدابرو مامان 

کاملا میفهمم چی میگی خدا اون روزو نیاره که عزیز آدم از چشم آدم بیفته میدونم سخته اما تلاش کن برای با ...

اره می گفت این زنکه پشتشو می کنه به من میرم اونور دوباره پشتشو می کنه به من کلا حرصش گرفته ازم منم از لحظه ای گفته تو چکار می کنی حالا یه غذایی ظرفی جارویی منم کاری نکردم همه چیشون مونده خخخخخ دیگه دلم به کار نمیره می گم اینا که میگن تو نمی کنی مگه مجبورم بکنم اخرش که حرفه