2777
2789
عنوان

ی سوال دارم داییم فوت شد

3268 بازدید | 18 پست

بعد خواهر شوهرم نیومد اصلا مراسمش حتی ب مامانمم زنگ نزد برا تسلیت 

شوهرم بهش گفته بود ک داییم فوت شده فقط چند روز بعد از مراسم ی عصری اومد خونمون گف اومدم پیشت بهت تسلیت بگم ،همین 

مامانم چندبار از من پرسید چرا نیومدن 

گفتم خبر نداشتن نمیدونستن

بنظرتون حق دارم ناراحت باشم؟

چطوری بهش بفهمونم ک کارش زشت بوده نیومده ب مامانم تسلیت بگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال آدما با هم متفاوت هستن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

کارش درست نبوده

تنها کاری که میشه کرد اینکه ک خدایی نکرده اگر اتفاقی براش افتاد شمام مثل خودش رفتار کنی

الان شما عزادار هستید بخوایید گله و شکایت کنید درست نیس

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

مهم نباشه واست...

برا خودم مهم نیس 

ولی پیش مامانم خجالت کشیدم 

ی چیزی هم بگم ما باهم اصلا مشکلی نداریم ،کاملا احترام همو داریم ولی نمیدونم چرا اینکارو کرد

من تا حالا دایی زنداداشم ندیدم فقط یبار اونم تو ی مراسم .

دور جونش فوت کنه هم نمیرم آخه باهم چ صنمی داریم 

توقعت بالاس 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

نه توقع نداشته باش دایی زن برادرش فوت شده نزدیک هم نبوده یکبار مراسم رو تونسته اومده احترام کرده بنظ ...

خب مامانم چی 

همو میشناسن ارتباط داریم

ما غریبه نیستیم ک نشناسه اقوام دوریم

ب مامان زنداداشت هم تسلیت نمیگی؟

اخرین باری ک مادر زنداداشم دیدم ۴ سال پیش بوده 

نه فکر نکنم چون همو اصلا نمیبینیم.

شاید اگه زنداداشم وقتی جایی موقهیتش پیش اومد دیدم بگم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران