2777
2789
عنوان

دعا و نذر بگید برا ازدواج

116 بازدید | 14 پست

بچه ها نذرو دعایی میدونید واقعا جواب گرفته باشید ازش برا ازدواج؟بخدا خستم دیگه هر کی میاد خواستگاری جور نمیشیم .🥲خستم دیگه از زندگی هیچ دلخوشی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب چله سوره طه و احزاب صدقع ذکر صلوات و استغفار انشالله ک ی بخت خب قسمتت بشه عزیزم😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اطلاعی ندارم

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

نماز شب چله سوره طه و احزاب صدقع ذکر صلوات و استغفار انشالله ک ی بخت خب قسمتت بشه عزیزم😘😘

خبلی نذرو اینا کردم اصلا جور نمیشم‌با کسی .ی دعایی باشه ک واقعا جواب گرفته باشید 

الان به خاطر تورم ازدواج کم شده

بودن کسانی که دعا کردن خدا بهشون شوهر اشغال داده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خبلی نذرو اینا کردم اصلا جور نمیشم‌با کسی .ی دعایی باشه ک واقعا جواب گرفته باشید

نماز جعفر طیار ازاینترنت یاد بگیر ب نیت ازدواج خوب با معیاردلخواهت صد درصده

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
الان به خاطر تورم ازدواج کم شدهبودن کسانی که دعا کردن خدا بهشون شوهر اشغال داده

اشغال زیاده الان .ولی بعضیام هستن واقعا با ی ادم درست حسابی ازدواج میکنن تو این اوضاع

اشغال زیاده الان .ولی بعضیام هستن واقعا با ی ادم درست حسابی ازدواج میکنن تو این اوضاع

اونا شانس دارن 

معمولا هم دعا نکردن حتی اصلا تو فکر ازدواج نبودن

خدا براشون خواسته

ولی معمولا دختری که شوهر میخواد خدا براش شوهر نمیخواد نمیدونم چرا هرکس تو فکر ازدواج باشه ازدواج ازش دور میشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم‌من خودم با اینا جواب گرفتم البت چله شب هم بالای سرت سوره بقره بذار بخونه ب هنسفری و با صدای بلند هم تو خونه سوره تکویر رو بخون تا چهل روز اسپند هم دود کن هر روز و چهار قل باهاش بخون

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️