2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250896 بازدید | 695411 پست
سلام نه عزیزم، ivfکردم، نوین مشهد، خدا خواست والله کلا 2بسته داشتم و ته حسابم خالی بود، توصیه کردن ا ...

من دیگه کشش ندارم. بخدا دلم نمیخاد دارو بخورم. نمیتونم بخورم قلبم سنگین میسه قفسه سینه ام درد میگیره مخصوصا شبها. خداخودش یه رحمی بکنه

❤️❤️

سلام سینال رو چند درجه تزریق می کردی؟ عدد amh توی آزمایش خون چند بوده؟ با یک هفته تزریق باید بیشتر ر ...

عصری رفتم پیش دکتر دوباره سونو کرد ۴ تا سایز خوب گفت داری که عجیبه دیروز نبودن ، خلاصه دوباره آمپول داده و گفت خدا رو شکر میشه رو تخمک خودت کار کنم و سراغ اهدایی نری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سینال رو چند درجه تزریق می کردی؟ عدد amh توی آزمایش خون چند بوده؟ با یک هفته تزریق باید بیشتر ر ...

عصری رفتم پیش دکتر دوباره سونو کرد ۴ تا سایز خوب گفت داری که عجیبه دیروز نبودن ، خلاصه دوباره آمپول داده و گفت خدا رو شکر میشه رو تخمک خودت کار کنم و سراغ اهدایی نری 

قربونت بررررم چطوری پسر قشنگت خوبه

مرسی عزیرم خداروشکر اونم خوبه تازه یاد گرفته مامان صدا میکنه😍😍انشالله قسمت همه منتظرای تایپکمون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

شماخوبی؟چی کارمی کنی؟ نی نی بدنیااومد؟شیطون شده؟

آره خداروشکر

داره تلاش میکنه چهار دست و پا بره

هر لذتی که ازش میبرم دعا میکنم همه منتظرا به این لذت برسن

ذاتا بچه آرومی که باعث شده مامانش هوس یکی دیگه کنه😅

من دیگه کشش ندارم. بخدا دلم نمیخاد دارو بخورم. نمیتونم بخورم قلبم سنگین میسه قفسه سینه ام درد میگیره ...

نآ امید نباش

هنوز وقتش نشده

به وقتش خدا بغلت رو پر میکنه

من انتقال سوم رو‌انجام دادم که فقط تمام بشه ببوسم بذار کنار و با وجدان راحت به زندگیم ادامه بدم،اما وقتش بود و خدا خواست

انشاالله که خیره عزیزمراستش منم چندتا الدی خوردم بعد یادم افتاد دوباره اگه الان برم نمیتونم کارمو تع ...

سلام عزیزم 

ببخشید من جواب میدم

به جاش از فرصت استفاده کن و رحمت رو گرم و آماده کن

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدمبه جاش از فرصت استفاده کن و رحمت رو گرم و آماده کن

سلام عزیزم چیکار کنم یعنی؟ راستش دیگه اصلا انگیزه ندارم، انقدر که هیچ‌کارم به نتیجه نرسیده

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدمبه جاش از فرصت استفاده کن و رحمت رو گرم و آماده کن

اتفاقا مدتها بود که معذرت میخوام این حجم خون از رحمم خارج نشده بود، همیشه پریودی هام لکه بینی بود و حجم خونریزیم کم که خب به نظر میومد حبس قاعدگی اتفاق افتاده و خب مشخصه چیز خوبی نیست اما اینبار خیلی رقیق و زیاد و قرمز بود ولی دیگه اصلا انگار به بارداری فکر نمیکنم،محال شده برام 

بچه ها یه اتفاق عجیب برام افتاد🫨

روز هشتم سیکلم و پنج روز سینال و hmg زدم،  دوز امروزم هست که عصره، فردا صبح باید برم سونو مطب دکترم تعطیله امروز. 

از صبح ترشحات خیلی غلیظ و کشدار دارم که تو عمرم اینطوری نبوده حتی سیکلای ای وی اف قبلی. 

شنبه بزرگترین فولی ۱۲ بوده ممکنه آزاد شده باشه؟  سینالم ۲۴ درجه بود.  

خیلی نکران شدم آزاد بشن زحمتم هدر رفته.  🤦🏻‍♀️

حجمش به قدری زیاد بود که معذرت میخوام انگار یه قوطی نمونه اسپرم باشه.  شرمنده اینقدر دقیق توصیف کردم🫠

کسی اینطوری بوده قبل تخمک کشی؟  مشکلی پیش نیومده؟ 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

اتفاقا مدتها بود که معذرت میخوام این حجم خون از رحمم خارج نشده بود، همیشه پریودی هام لکه بینی بود و ...

فکر منفی نکن،توکل کن،میدونم خیلی خیلی سخته ولی خدارو داری

انشاالله باردار میشی و همه این روزا یادت میره و جاش رو میده به وجود نی نی خوشگلت

سلام عزیزم چیکار کنم یعنی؟ راستش دیگه اصلا انگیزه ندارم، انقدر که هیچ‌کارم به نتیجه نرسیده

مثلا ورزش کن که خونرسانی به رحم داشته باشی

مخصوصا رقص

پاهات رو گرم نگه دار چون خونی که به رحم میره از کف پا میره

تو ایام پریود و تخمک گذاری که ۱۴ روز از خوردن سردی و ترشی و لبنیات خود داری کن.حمام نرو و کمرت رو با یه جیزی ببند.ناف رو هرشب با روغن نارگیل یا زیتون یا سیاه دانه چرب کن زیر دلت هم همینطور.بعداز نزدیکی نرو حمام

از غذاهایی که نخود داره مثل نخود آب زیاد استفاده کن چون مقوی رحم هست

اگر اضافه وزن داری کم کن

از خوردن چیزای شرکتی پرهیز کن

دورت بگردم اترین جون💖🫂 من به خواستم رسیدم اما قلبم کماکان زخم اون سال هارو داره به دوش می‌کشه ، کم ...

إلهی آمین عزیزم ❤️

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر