2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251086 بازدید | 695416 پست
چندساله مریضشه ای یو ای کرد نشد الانم۲ساله جنین درست کرده ولی انتقال نه ،میگه هر دفعه به ی دلیلی کنس ...

چجوری بدون انتقال گفته رحم اجاره همونم بره زالو بندازه وکارش راانجام بده

❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله مریضشه ای یو ای کرد نشد الانم۲ساله جنین درست کرده ولی انتقال نه ،میگه هر دفعه به ی دلیلی کنس ...

برات ادرسش رافرستادم. دکترامیری انجام میده کارش خوبه دستش هم سبکه

❤️❤️

ممنون از توضیحتمن با کامرانی بودم پانکچر وانتقال که منفی شدمیگن که باید لاپرا وهیسترو بشی تا اگرلوله ...

چیزی که من این چندسال دستم اومده اینه که خیلی کم پیش میاد انتقال اول مثبت باشه 

انگار یه جورایی بدن تو انتقال های بعدی آماده میشه یا نسبت به داروها عکس العمل مثبت نشون میده 

این نظر منه البته 

راه سختیه کامل درک میکنم 

من خودم این بار که اوکی نشدم و نشد انتقال بدم بی اختیار اشک میریختم 

با اینکه پارسال تخمک گیری کرده بودم و این بار فقط یک هفته درگیر آرمایش و... بودم ولی پر از استرس بودم پر از ناراحتی بودم 

واقعا فقط کسی که این راه رو رفته باشه درک میکنه شرایط رو

از خدا برای همه مون میخوام که هوامونو داشته باش 

ما جز خودش به کسی امید نداریم 

خودش خواسته که ما با این راه طعم مادر شدن رو بچشیم اوکی به روی چشم ما هم قبول میکنیم 

ولی فقط ازش میخوام صبرش رو بده و کمک کنه که آخر این راه برامون روشن باشه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه کسی اینحا طرح رویش امید ثبت نام کرده بهش زنگ بزنن

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستان من یک هفته اچ ام جی و سینال آف گرفتم ولی دیروز رفتم فولیکول هام ۶ـ۷ بود سایزشون ، دکتر فرستادم آزمایش استرادیول ، حالا جوابش اومده ۱۰۰۰ یعنی بدنم جواب داده به آمپول ها؟ ممکنه فولیکول هام بزرگتر بشه؟

سلام دوستان من یک هفته اچ ام جی و سینال آف گرفتم ولی دیروز رفتم فولیکول هام ۶ـ۷ بود سایزشون ، دکتر ف ...

سلام سینال رو چند درجه تزریق می کردی؟ عدد amh توی آزمایش خون چند بوده؟ 

با یک هفته تزریق باید بیشتر رشد می کردن. 

من ۴ روز زدم از روز دوم سیکل،  دیروز سونو دادم ۱۱،۱۲ بودن. 

تا جایی که من می دونم عدد بالای استرادیول مربوط به هایپر شدنه،  یه بار باعث شد انتقال من کنسل بشه. ممکنه دکتر بخواد ببینه تخمدان ظرفیت دوز بالاتر دارو رو داره یا نه. 

شاید اشتباه می کنم نمی دونم. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

سلام طبیعی باردارنشدی؟ منم سال98بودم والان حساب کردم 70تومن میشه برام. تعیین جنسیت هم هستید؟

سلام نه عزیزم، ivfکردم، نوین مشهد، خدا خواست والله کلا 2بسته داشتم و ته حسابم خالی بود، توصیه کردن انتقال انجام ندهم و دوباره تخمک کشی و..... تا تعداد بسته هام بیشتر بشه.... اما من قبول نکردم همون 2بسته در دومرحله با فاصله فک کنم 72 ساعت انتقال دادند و نتیجه گرفتم.... 

الان طفلی تنهاست همش میگه برادر خواهر میخوام 😥😥😥

حصوصی 50تخمک کشی اینو دقیق نمی دونم همین حدوده .ولی انتقال اون هفته 22تا25اصفهان بود

سلام 100تومن پس تموم میشه.... بچه اولم هم ivfبود الان خیلی بهانه میگیره که خواهر برادر میخوام