2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251160 بازدید | 695419 پست

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره ✅

28ـشطرنجی✅

29ـzhian74✅

30ُـnooshabehgoon✅

31ـ هستی87✅

32ـshervin68✅

33ـ بهارنارنج-✅

34ـآرام ۶۸✅

35 ,پونه00

36ـpariiiii73

37ـzohrehjafari

38ـ-sharare-

39ـ۳شهربورم

40ـثنا 1994

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

شنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم حرف آخر دکتر جنین اهدایی و تعیین سلامت جنین تمام اینا رو استفاده کردم..استرسی که هستم گلم ...

ايشالله خدا برات معجزه كنه و تمام خير دنيا و اخرت بهت برسه عزيزم❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻☘️☘️

فدات بشم عزیزم....خیلی دلم میخواد....بازم تمام سعیمو میکنم....یه سری کار نیمه تموم دارم درگیر اونام ...

ممنون آنا جون منم میخوام دست بذارم رو زانوهام یه یا علی بگم و شروع کنم برم برا انتقال اما هم هزینه ها زیاده هم مشکلاتم 

ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنی و پیام گذاشتم بتونی جواب بدی

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره ✅

28ـشطرنجی✅

29ـzhian74✅

30ُـnooshabehgoon✅

31ـ هستی87✅

32ـshervin68✅

33ـ بهارنارنج-✅

34ـآرام ۶۸✅

35 ,پونه00✅

36ـpariiiii73

37ـzohrehjafari

38ـ-sharare-

39ـ۳شهربورم

40ـثنا 1994

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

یکشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام خانما کسی تجربه ای درموردبالانرفتن ضخامت رحم نداره 

۲باررفتم توسیکل یکی باتحریک داروی تخمک گذاری که بالانیومدسیکل کنسل شددوره بعدی با استرادیول روز۱۲سیکل خونریزی رخ دادوالان شروع مجددسیکل برای انتقال

توروخدااگه کسی تجربه ای داره بگه یاراه کاری داره

ممنون عزیزم،انشاله🙏

سلام عزیزم تیکرت رودیدم خیلی خوشحال شدم اومدم نی نی سایت آخرین پیامی که اینجابودم دیدم نوشته بودی فقط دوتاجنین دارم شوهرم میگه اگه.......

انشاالله بسلامتی بغل بگیریش همون دوتارو انتقال دادی؟

آره عزیزم چرا نداشته باشه . من همه انتقالام فریز بود. دوتا از انتقالام مثبت شد.تعیین جنسیت رو البته ...

سلام آلاجون شماچی کارکردین آخرین بارکه اینجابودم سقط داشتین  دیگه انتقال دادین؟باردارشدین؟

سلام خانما کسی تجربه ای درموردبالانرفتن ضخامت رحم نداره ۲باررفتم توسیکل یکی باتحریک داروی تخمک گذاری ...

بادکش داخل ران پا و رحم و پشت کمر سمت رحم)البته روی مهره ها نه بین دو مهره کمر)ضخامت رو بالا می بره

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

مورفو برای همسرم تا 5 هم رفت ولی خوب چه فایده، با جنین های عالی 5تا سیکل ناموفق داشتم. انواع داروی ...

عزیزم یه چیزی رو حالت طبق تجربم میگم نمیدونم شامل حالت میشه یا نه....

ببین من دو تا انتقال منفی داشتم....

بعد دو تا همه بررسیهارو انجام دادم....

ایمنی انعقادی مشکل داشتم....

قبل سومین میکرو اونارو کنترل کردن برام....

اما یه کار دیگم انجام دادم که به نظرم خیلی مهم بوده یعنی بعدا که مجدد طبیعی باردار شدم برداشتم این بود....

ببین من مشکل آندپمتریوز هم داشتم....

قبل سومین میکرو اونم درمان کردم....

طبق مطالعاتی که اون زمان داشتم خود آندومتریوز میتونه نقشی تو بالا پایین شدن سی دی ماکرای رحم و بحث ایمنی داشته باشه. حالا این برداشتم چه قدر درسته نمیدونم فقط اینو میتونم بگم منی که دو تا انتقال منفی داشتم بعد درمان آندومتریوزم که بلافاصله یه میکرو و انتقال جنین داشتم و باردار شدم این به کنار اما بار دوم طبیعی بدون هیچ کنترل بحث ایمنی و انعقادی و در کمال ناباوری مجدد باردار شدم....

استباط من اینه که بزرگترین مانع در مقابل بارداریم به احتمال خیلی بالا همین آندومتریوز بوده....

چون قبل درمانش دو تا انتقال منفی داشتم....

شاید بگی خوب ایمنی انعقادیتم اوکی کردی اما خوب من قبل بارداری دوم حتی یه فولیک اسید ساده هک نهورده بودم چون اصلا قصد بارداری نداشتم که براش برنامه ریزی کنم....

پس به نظرم نقش آندپمتریوز کم نبوده....

چون میدپنی که محیط رحم رو آلوده میکنه، رو کیفیت تخمکها اثر میذاره و....

نمیگم تو هم حتما آندپمتریوز داری....

اینارو گفتم تا اینجا برسم شاید این وسط یه عاملی هست که مانع اصلیه....

حالا میتونه این مانع مشکل ایمنیت باشه یا چیز دیگه....

یعنی از بابت بدن خودت مطمئن شو....

چون دوست ندارم بازم انتقال ناموفق رو تجربه کنی چون میدونم واقعا سخته تلاشت بی ثمر بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببیند هرررر کاری فکر کنید کردم. از اصلاح سبک و ورزش و تغذیه بگیرید تا هیسترو، سرم، انواع داروی ایم ...

مثلا من خودم چون بار سوم همه کارها رو با هم انجام دادم نمیتونم با اطمینان بگم مانع اصلی کدوم بوده....

اما خودم حدس میزنم اگه آندپمتریوزم رو درمان نکرده بودم احتمال داشت حتی سرم آی وی آی جی و پردنیزولون و داروهای انعقادی هم بی اثر بشن....

البته من تو میکرو دوم هپارین رو داشتم یعمی لااقل اونو انتقال دومم امتحان کرده بودم که منفی شدم...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمهای گل من امروز آزمایش دادم منفی بودخواستم تشکر کنم از همگی که دعا کردین، دلداری دادین، راهنمایی ...

عزیزم ناراحت شدم اما مطمئن باش بهترینا منتظره....

گاها تو لحظه نمیدونیم علت بعضی اتفاقارو اما بعدا میفهمیم....

مطمئنم به زودی اون بهترین زمان و شرایط برا تک تکتون محیا میشه فقط کافیه تلاش و امید داشته باشیم....