2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 125700 بازدید | 1058 پست

خدا لعنتش کنه چه راحتم بچه اورده با وجود صیغه بودن به فکر خودت باش یه چیزی به نامت کن این به فکر ارث و میراثه از ما گفتن اگر صیغه محضری باشه بچه های اونم ارث میبرن از شوهرت خودشم میتونه مهرشو بگیره

پسرم ۸سال داره،دخترم ۶سال

اهل کجایی گلم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بچه هاچقدرازمن سوال میپرسن،که چرابابام نمیادپیشمون،چراهمش پیش اوناس،یعنی مارودوست نداره😭

قوی باش عزیزم. اون وظیفشه خرجتونو بده. بچه هات اگه بزرگن بهشون بگو چه آشغالیه پدرشون. تو خونت بمون و راش نده تو خونه. پدرشو دربیار . 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

فدات شم اینجوری میگه که تو تمام حق و حقوقت و بذاری و بچه ها رو بگیری و بری 

سفت وایسا با یه وکیل زبده مشورت کن 

اگه بخوای جداشی به پول شدیدا نیاز پیدا میکنی 

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

آخه بچه هامومیخوادازم بگیره،میدونم هم میگیره

چون نقطه ضعفتو فهمیده میخواد نری از بچهاش نگه داری کنی اگه ضعفتو و حساسیتتو به بچها یکم کمتر نشون میدادی اینجوری حرف مفت نمیزد

همه راه هاروامتحان ک دم،عوض نشدرفتارش منم چندروزه گفتم پاتوتوی خونه من نزار.

اشتباه کردی 

باید با رفتار درست بکشونیش سمت زندگی

بچه ها نیاز به پدر دارن

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری داره شرکت کن 

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی عزیزم 

عزیزدلم مگه نمیگی شوهرت زن دوم گرفته خب کافیه به دادگاه شکایت کنی و قاضی بهت حق طلاق میده دوسداشتی م ...

بابادادگاه رفتم،میگن تاچهارتاهم میتونه صیغه کنه.چندماه دادگاه میرفتم کلابه نفع مرداس همه چیزشون

آخه بچه هامومیخوادازم بگیره،میدونم هم میگیره

تو چقد ساده ای عزیز من. اون زنه خودش دو تا بچه داره. فکر میکنی بچه های تو رو گردن میگیره. بچه هارو بنداز دست شوهرت و مهریتو بزار اجرا. یکم قوی باش. اگه بچه هاتو میخای باید این کارو کنی. نقطه ضعف بدی باختی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پسرم ۸سال داره،دخترم ۶سال

بزرگن که 

نکن اینکارو با خودت حیف میشی 

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾