سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
خدا لعنتش کنه چه راحتم بچه اورده با وجود صیغه بودن به فکر خودت باش یه چیزی به نامت کن این به فکر ارث و میراثه از ما گفتن اگر صیغه محضری باشه بچه های اونم ارث میبرن از شوهرت خودشم میتونه مهرشو بگیره
قوی باش عزیزم. اون وظیفشه خرجتونو بده. بچه هات اگه بزرگن بهشون بگو چه آشغالیه پدرشون. تو خونت بمون و راش نده تو خونه. پدرشو دربیار .
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو چقد ساده ای عزیز من. اون زنه خودش دو تا بچه داره. فکر میکنی بچه های تو رو گردن میگیره. بچه هارو بنداز دست شوهرت و مهریتو بزار اجرا. یکم قوی باش. اگه بچه هاتو میخای باید این کارو کنی. نقطه ضعف بدی باختی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را