2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251240 بازدید | 695419 پست
عزيزم😢 والا من فكنم هردورو باهم انتقال بده. ارديبهشت بايد برم پيش دكترم. خيلي سختي كشيديم من واقعا ...

منم اردیبهشت میشه عزیزم، ولی دکتر من یکی یکی انتقال میده، خودم باید پیشنهاد بدم دوتایی رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اردیبهشت میشه عزیزم، ولی دکتر من یکی یکی انتقال میده، خودم باید پیشنهاد بدم دوتایی رو

البته اينو بدون كه طولاني شدن زمان فريز  جنين دليل به اين نيست كه موقعي كه از فريز خارج ميشن از بين برن.

بچه ها راستي يه سوال. من يك ماه قبل از انتقالم برم تست پاپ اسمير بدم مشكلي نداره به نظرتون؟

نه

مشگلی نداره

من تا تست پاپم بدون مشگل شد دکتر انتقالمو چید.

اتفاقا خیالت راحت میشه عفونت و التهاب نداری

😉

فاطمه جان امیدوارم بسلامتی زایمان کنی عزیزم ،التماس دعا

ممنون قشنگم محتاجیم ب دعا

بخدا این اخرا ک انقد اذیتم و حس خوب دارم برا همه دعا میکنم انشالله به حاجت قلبی تون برسید.

خدا انشالله ب هرکی ک دوست داره فرزند سالم و صالح بده

این روزا انقد کلافم ... هنوز خیلی زوده دخترم اذیت میشه وگرنه میرفتم درخواست میدادم زایمان رو انجام بدن..

هیچوقت فکر نمی‌کردم اینجوری باشه بارداری 😁 با این حال پوستم کلفته میگم دومی رو هم برم زود اقدام کنم...

خدا به همه ببخشه🤍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ماها حتی بارداری هامونم مثل بقیه نیست .... تو این مرحله هم باید صبر ایوب داشته باشیم

انشالله باردار بشید متوجه منظورم بشید 

بعد ۹ ماه نبنی ب بغل بیاین خونه😍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان به نظرتون برای کاهش وزن همین اصلاح سبک زندگی که طب سنتی انجام میده بهتره یا متخصص تغذیه بریم

شوهرمن خیلی اضافه وزن داره حدود سی کیلو و دکتر گفته باید وزنشو بیاره پایین تا اوضاع اسپرم بهتر بشه 

ممنون میشم جواب بدید

سلام دوستان به نظرتون برای کاهش وزن همین اصلاح سبک زندگی که طب سنتی انجام میده بهتره یا متخصص تغذیه ...

سلام بنظرم اصلاح سبک با ورزش 

ورزش معجزه میکنه همین بیاده روی و دو

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر،میگم خانم های باردار شما آمپول بتامتازون تزریق کردید؟اصلا باید تزریق بشه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بهت گفتن باید تزریق کنی؟ چند هفته ای عزیزم؟

سلام گلم ،من باردار نیستم برای کسی میپرسم، هفته نوزده هستش ،آره بهش گفتن باید تزریق کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...