2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250835 بازدید | 695405 پست
سلام گلم ممنونم ،اون دوتارو انتقال دادم ومنفی شد ،دیگه برای همیشه قیدشو زدیم و قرار شد دیگه هیچوقت س ...

اخی عزیزم 😭خداروشکرکه نتیجه گرفتین🤲 انشاالله 120ساله بشه زیرسایتون خوشبختیشوببینی

خب اگر منو یادتونه یه شرح حال جدید بدم

ازمایش ژنتیک دادیم که دکتر دید و گفت مشکل نداره

الان قراره ازمایش ایمنی بدم

و اینکه شوهرم فعلا به ادامه درمان راضی شده

و نظر دکتر انکولوژم نمیپرسم دیگه

میخواد مخالفت کنه که من قرار نیست گوش بدم

۳یا ۴ دونه جنین برام باقی مونده درست بهم نگفتن

اینم انتقال بدیم تا ببینیم چی میشه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم گلاخوبین؟؟؟میگم کسی درباره خراش اندومتر و PRP اطلاعی داره؟برای چه کسایی انجام میدن و چجوری ...

عزیزم پیج دکترمحمودصادقی رواینستا دنبال کن. prp بیشتربرای کسانیه که ضخامت رحمشون کمه آمپولgcsfهم به همین دلیل تجویزمیشه خراش رومیگن اگه منفی شدی باردوم به بعدباهیستروانجام میدن درصدموفقیت میره بالااگرم بخوای شایددکترت برات باراول انجام بده .من خراش تومطب انجام دادم واقعا برام دردداشت بااینکه نسبت به دردخیلی خیلی مقاومم که اون سیکلم کنسل شد.ولی دوستم جای دیگه انجام داده بودتومطب گفت دردنداشت ازما بدون هیستروسکوپی بودامااگه باهیستروسکوپی باشه با بیهوشیه ودردنداره 

سلام عزیزممن رحمم کلا داغون لود اینجور که دکترا میگفتن، چندسال ناباروری داشتم، یهو یکی از دکترای مرک ...

کلا prp خیلی ترند شده به خصوص جوابدهی بالایی برای کسانی که تخمک خوب یاذخیره ی کم دارند داره

دوستای خوبم 

امروز روز ۸ انتقالم بود و دیروز صبح ساعت ۱۰ نصف امپول hcg دوز ۵۰۰۰ زدم 

الان بی بی زدم خط افتاد. 

به نظرتون کاذبه؟؟

کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه و واقعا مثبت شده باشه ؟؟

انشاالله قسمت خودت .کی باشه من با پیام بارداری شما آلاجون نساجون ویه خانم اصفهانیه دیگه بوداسمش یادم ...

دورت بگردم خوش قلب مهربون انشاءالله قسمت خودت ب زودی زود عزیزدلم، انشاءالله واسه هممون خیرباشه و خوشحالی الهی آمین 🙏فک کنم آتی جونومیگی 

دوستای خوبم امروز روز ۸ انتقالم بود و دیروز صبح ساعت ۱۰ نصف امپول hcg دوز ۵۰۰۰ زدم الان بی بی زدم خط ...

بسلامتی عزیزم انشاءالله این دفه خدا برات میخواد من چون تاحالا انتقال ندادم تجربه ندارم ب امیدخدا خیره الهی آمین 

پریود شدم و پاک شدم.منفی شد

واقعا 😔عزیزدلم انشاءالله خدابازفرصت بارداری طبیعی رو بهت میده توماشالا اردات خوبه واسه پاکسازی بدن نتیجشومیبینی تلاشتو دیدم خداهم قطعا بهترازماها نظاره گره جبران میکنه 

من تیتر بتا رو مجدد چک کردمروز ۱۴ بتا ۲۴روز ۱۶ بتا ۷۶روز ۱۸ بتا ۱۶۵روز ۲۰ بتا ۳۵۵امروز روز بیستم هست ...

شیاف ی دونه ب داروهات اضافه کن استراحت داشته باش ان شاء الله ک خيره