2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253074 بازدید | 695439 پست
گلم دو یا ۳ساعت سرویس نرو باز بزن ببین چه طوره

دیشب غروب بعد یک ساعت و نیم سرویس نرفتن با روژان امتحان کردم منفی بود شنیدم روژان خیلی دیر نشون میده الان اومدم آزمایش دادم ی شهر دیگه نزدیک ی ساعت فاصله کوبیدم اومدم میگه فردا بعدازظهر جواب آماده میشه اوووف 

فردا صبح خودم شیفتم بیمارستان خودمون میدم دوباره خسته شدم از بلاتکلیفی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی وقتا میگم طبیعی اقدام کنم.بلکه بشه ولی ولش کن زمانو از دست میدمبرم انتقال بدم و تیر خلاص بزن ...

ن بابا ولش کن من از فرودین ک انتقالم منفی شد طبیعی اقدام کردم هر ماه هم محرک خوردم هیچی ب هیچی هم زمان میره هم ذخیره تخمدان کم میشه هم عمرما تموم شد والله بخدا

من تیتر بتا رو مجدد چک کردمروز ۱۴ بتا ۲۴روز ۱۶ بتا ۷۶روز ۱۸ بتا ۱۶۵روز ۲۰ بتا ۳۵۵امروز روز بیستم هست ...

عزیزم حتما استراحت مطلق داشته باش. این که بارداری قطعیه،  ولی  احتمالا هماتوم داری باید خیلی رعایت کنی که جذب بشه. 

امپول اگه داری پرستار بگیر بیاد خونه برات بزنه اصلا نرو کلینیک 

الان دوز پروژسترونت باید دوبرابر بشه. 

حتما مراعات کن،  نمیخوام بترسونمت ولی دقیقا شرایط تورو داشتم،  جدی نگرفتم استراحتو و متاسفانه از دستش دادم

بعد اون هم دیگه مثبت نشدم.... خیلی مواظب خودت باش.  

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

ن بابا ولش کن من از فرودین ک انتقالم منفی شد طبیعی اقدام کردم هر ماه هم محرک خوردم هیچی ب هیچی هم زم ...

ممنون

اره حق باتوست

این طب اسلام وسوسوسه کرده بود منو

ولی بقولی زمانبره

😉