2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250413 بازدید | 695400 پست

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره

28ـشطرنجی

29ـzhian74

30ُـnooshabehgoon

31ـ هستی87

32ـshervin68

33ـ بهارنارنج-

34ـآرام ۶۸

35 ,پونه00

36ـpariiiii73

37ـzohrehjafari

38ـ-sharare-

39ـ۳شهربورم

40ـثنا 1994

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

جمعه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیزم اگر کسی میدونا جوابم رابده انتقال جنین با جنین فریز فایده داره یانه؟ تعیین جنسیت باجنی ...

آره عزیزم چرا نداشته باشه . من همه انتقالام فریز بود. دوتا از انتقالام مثبت شد.

تعیین جنسیت رو البته سررشته ندارم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزممن دیروز رفتم سونومجدد پاپ اسمیر گرفت .گفت بعد سقط باید پاپ بدی .بخاطر التهابپاپ اسمیر قبل ...

سلام عزیزم خوبی 

چ خوب ک دوباره بیگیر شدی فولی 17 خیلی خوب بوده کاش اچ سی جی میزدی سایزش خوبه حالا فردا برو ک سونو کنه برات اچ سی جی بزنه ان شاء الله با همین فولی مامان بشی دردسر ای وی اف نکشی 

منم رفتم تو سیکل دکترم عوض کردم بهم ال دی داد با دیفرلین بریود شدم الان روز هشتم هستم یکشنبه برم ببینم انتقالم واسه کی میزاره همین بسته اخرمه دیگه هر چی قسمت باشه و خواست خدا همون میشه برام دعا کنین 😘

من همچنان میام از خودم میگمبه کسی نگفتم آی وی اف کردم و تو شهر غریبمشوهر و بچم سخت سرماخوردنمنم اخلا ...

بخاطر امبولای بروژسترون ه خیلی اذیت میکنه آدمو..... 

سعی کن آروم باشی خونسرد باش دیگه سرماخوردگیه دارو بخورن و سوب و عسل آبلیمو زود خوب میشن سخت نگیر

آهان راستی این آخرین امید ماستبه زور اجازه آی وی اف گرفتم از دکتر سرطانمشوهرمم به زور راضی کردماگه ن ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ختم 14رروز روزی 619 بار اللهم عجل لولیک الفرج هدیه ب امان زمان بخون تا امان زمانم دعات کنه ان شاء الله ک هر چ خیره برات بیش بیاد

منم جنینام فریزه انتقال دادم البته دوبار منفی شده و ی بسته دیگه دارم هر چی خدا بخاد همون میشه نگران ...

ممنون که با حوصله خوندی و جواب دادی

حاجت روا باشی🌹🌹🌹

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

من استرس افتاده به جونم

اگه نشه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

چجور باهاش کنار بیام؟؟؟؟؟؟

میدونم خواست پروردگاره چه بشه چه نشه ولی نشه نمیدونم باید چیکار کنم

هیچ علایمی هم ندارم دلم خوش باشه

وای اگر نشه من دق میکنم😭😭😭😭😭😭

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹