2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251282 بازدید | 695420 پست
سلاممن سال ۹۸ با یه اکانت دیگه تو این تاپیک بودم و دوبار انتقال دادم منفی شدم متاسفانهالان میخوام بر ...

بنظرم برید مام پیش دکتر تمیزی اگه خواستید لینک گروه تلگرامشو دارم براتون میفرستم 

عالیه کارش 

من خودم بیمارشم راضیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شمارو خوب یادمه، رویان بودی، دکتر مصطفایینی نی هات خوبن؟چی بگم عزیزم، منم مثل همه بچه های اینجا ا ...

فدات شم‌الحمدالله دی کاه سه سال تموم میکنن الهی که قسمت تک تک اعضای این گروه بشه 

کاش بعد یک دوره وقفه بازم با قدرت ادامه بدی و به لطف خدا ایمان داشته باشید تا شامل حالتون بشه 

خدانکنه عزیزم... ما خانوما هرچی درد و ناراحتی رو باید تجربه کنیم😢 خدا کمکت کنه الان سقط کردی؟ خوبی ...

سلام گلم ممنون تو خوبی؟اره خداروشکر دفع شده بدون اینکه من بفهمم احتمالا همون رگ به رگ کمرم از اون بودش وبستری نشدم هیچ

یکم بقایا هست دارو داده ال دی و متیل ارگونون گفته دوهفته بعدبیا سونوگرافی

الا جونم تو چه میکنی عزیزمدیدم پست هام رو لایک کردی @alaae‍ ‍

سلام عزیزم خوبی؟ 😘😘😘 خوشحال شدم اسمت رو دیدم.

منم هیچی فعلا کاری نکردم از سال پیش مهر ک سقط کردم کلا رها کردم همه چی رو. فعلا می‌خوام یکم ب دندونم برسم و احتمالا ی بار دیگه هم اقدام کنم دیگه اگه نشد ولش میکنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزمچند تا قرص ۱۶۰۰؟پست به شهرستان داره؟

۱جعبه ۲۸تایی ۱۶۰۰تومن بله ارسال هم میکنن فقط باید تماس بگیرید

09122930919 

این شماره حق شناس داروخانه مام هست برای تهیه استرادیول خارجی گفتن

زنگ بزن براتون میفرستم

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان

14ـآلا11543

15ـ سرونازززز

16ـfavali

17ـآلادیا

18ـ یاس5578

19ـستارهقلبمن

20ـراهله ۱۰۶۹

21ـآهسته

22ـ زهراعروس

23ــ مهتاب ۴۴۴

24ـمارپلهههههه

25ُـنیکاد

26ـزهره

27ـ آبجی زهره

28ـشطرنجی

29ـzhian74

30ُـnooshabehgoon

31ـ هستی87

32ـshervin68

33ـ بهارنارنج-

34ـآرام ۶۸

35ـ

36ـ

37ـ

38ـ

39ـ

40ـ

41ـخودم

🏵️هر عزیزی مایل اسمش تو لیست باشه تک کنه 🏵️

جمعه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر