2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254393 بازدید | 695466 پست
دوستان شما هزینه پانکچری که سال ۴۰۴ قراره انجام بدین چقدر هست؟

سلام من اردیبهشت انجام دادم دقیقا روز پانکچر هزینه عمل و دارو و سوزن مخصوص ۴۲تومن شد. داروهایی که از روز سوم گرفتم و هزینه ویزیت و سونو حدود۱۴ تومن شد 

من بیمه ندارم و همه هزینه ها آزاد حساب شد

اگه بیمه دارین که قیمتا فرق میکنه 

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع ۷خردادپایان ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍۱-سپیدار جوجو۲-ز ...

سلام عزیزم خوبی انشالله حاجت روایی خودت مهربون منم اضافه کن

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم شرمنده بخدا انقد زایمان سختی داشتم اصلا نتونستم بیام خبر بدمهنوزم حالم بدهولی حتی اگ از اینم ...

الهی قربونت برم،چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم فاطی،ایشالا زود زود عوارض تز بین بره خوب بشی،ایشالا همیشه کنار هم شاد باشین😘😘😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
دوستان کسی بوده با بتای خیلی بالا تک قلو باشه؟مثلا ده هزار روز ۱۶.تروخدا بگید که بتا به دوقلویی ربط ...

عزیزم من بیست هزار بودم و تک قلو

فداتشم خوبیم عزیزم تو خوبیاینجا دخترم یه روزش بوده 🥹🩷 سلین خانم مامانشه

الهی قربونش برم ،عزیز قشنگم،الهی همیشه کنار مامان بابا سلامت شاد باشی😍🥰😘

سلام خاله ها خوبین مامانم کلی براتون دعا کرده ک خدا هم ب شما یه فرشته کوچولو بدهمن ۷ روزمه🥰 دهن مام ...

هزارماشالا،خدا حفظت کنه قشنگم😍🥰😘

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع ۷خردادپایان ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸- ...

ممنونم اترین عزیزم،منم تو چلت بذار،الهی خودتم به حق همین چله ها و دل پاکت حاجتروا بشی😘

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع ۷خردادپایان ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸- ...

عزیزم قوربون دل مهربونت بشم اسم منم بنویس  محدثه نزدیک ده ساله اقدامم 😢 خیلی محتاج دعاتونم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
فداتشم شرمنده بخدا انقد زایمان سختی داشتم اصلا نتونستم بیام خبر بدمهنوزم حالم بدهولی حتی اگ از اینم ...

عزیزم‌تبریک می گم‌ زایمانت رو. ماشاالله چه دختر نازی داری. خدا حفظش کنه. ❤️💐