2777
2789

چرا قطع رابطه با مادر شوهر؟! مادر اون پسر چکار کرده که باید قطع ارتباط صورت بگیره! 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بهم توهین کرده آخریش تهمت دزدی بود و اینکه چون مادرم اینا مهمونمون بودن فرداش اومد حیاط داد و بیداد کرد و همه جوره فحش داد دوماه نرفتم شوهرمم چیزی نگفت خدا نگذره از دختراش انقد رفتن اومدن نزاشتن قطع کنم.دوباره میرم ولی با دلی پر از کینه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من جزو نادرترین عروسام ک از مادرشوهرم رضایت ۹۹ درصدی دارم و دوسش دارم

الان مثل قدیم نیست اکثرا رابطه خوبی دارن هم مادرشوهرم خوبه هم مادر خودم مادرشوهر بدی نیست

من خودم از مادرشوهرم راضیم خوبی داره عیب داره 

من خودمم فرشته نیستم که در کل مادرشوهرها همین مادرهای خودمون هستن آدم گاهی با مادرش هم دچار اختلاف نظر و مشکل میشه ،

الان مثل قدیم نیست اکثرا رابطه خوبی دارن هم مادرشوهرم خوبه هم مادر خودم مادرشوهر بدی نیستمن خودم از ...

آفرین مهم همین دیدگاهه ک اختلافا رو کم و روابطو حفظ میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
راز موفقیتت چیه لعنتی😂

حس خوبی ب کلمه مادرشوعر نداشتم بهش گفتم بیا فک کنیم دوستیم ... دوستا باهم راحت ترن از حرفای هم برداشت سوء نمیکنن.... ی چیزی میگه گوش میدم انصافا اونم بی اغراض نظر میده ولی خیلی جاها سختم بود اون اوایل... وابستگیشون ب هم زیاد بود و‌هرجا میخواستیم بریم با هم میرفتیم یا هر جا کار داشت با همسر من میرفت با اینکه خودشم رانندگی بلد بود ولی دگه با خودم کنار اومدم گفتم گناه نکرده ی دونه پسر داره خب حالا کمکشون باشه چرا من سخت بگیرم ...خداروشکر بزرگتر شدم عاقلتر شدم شدیم عضوی از هم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم