2777
2789
عنوان

بچه ها جفت قدامی چجوریه

183 بازدید | 25 پست

میشه بگید 

الان از سونو میام گفت جفتت قدامیه

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جونم از من قدامی هس یعنی جلو شکمه اون جفته بعدش بچه 

هیچ مشکلی نداره فقط حرکات بچه رو نسبت به بقیه دیرتر حس میکنیم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

قدامی یعنی زیر پوست شکمت جفت قرار داره بچه پشت جفته و قدامی ها خب حرکات بچه رو ر حس میکنن ولی میگن جای بچه امن تره انگار تو قدامی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چن هفته ای

دوازده

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

قدامی یعنی زیر پوست شکمت جفت قرار داره بچه پشت جفته و قدامی ها خب حرکات بچه رو ر حس میکنن ولی میگن ج ...

مرسی 

اسی جونم از من قدامی هس یعنی جلو شکمه اون جفته بعدش بچه هیچ مشکلی نداره فقط حرکات بچه رو نسبت به بقی ...

عزیزم 😍😘😘💚💚❤️

من با اون یکی اکانتم خیلی باهات حرف زدم فعلا تعلیقه 😂

مرسی ❤️ 

یعنی جفت جلوی قسمتی از رحم هست که جنین قرار داره. یعنی جنین بیشتر سمت پشت هست. این باعث میشه دیرتر ا ...

همون میگم اصلا شکم ندارم

عزیزم 😍😘😘💚💚❤️من با اون یکی اکانتم خیلی باهات حرف زدم فعلا تعلیقه 😂مرسی ❤️

قربونت عزیزدلم اسمت چیه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

قربونت عزیزدلم اسمت چیه 😍

@جنیفر____لارنس‍ 

این 

😘😘😍🥺❤️

@جنیفر____لارنس‍ این 😘😘😍🥺❤️

عزیزم اره حرف زدیم 😘 خوبی گلم؟ سونو اوکی بود فرشته کوچولو رو دیدی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اره حرف زدیم 😘 خوبی گلم؟ سونو اوکی بود فرشته کوچولو رو دیدی؟

اره دورت بگررردم 😍😍😘😘❤️❤️

قلبش از استرس قلبم داشت میومد دهنم 😂

خداروشکر همه چیزش خوب بود و نرمال 🤲❤️

فقط هماتوم داشتم که گفت کمتر شده نگران نباش برطرف میشه😊🥰💚🌺